100.000 exemplaren ‘Gouden jaren’ verkocht in krap vijf maanden tijd

Half september 2014 verscheen bij Uitgeverij Atlas Contact Gouden jaren van econoom en journalist Annegreet van Bergen. In de week na verschijnen kwam het al binnen op nummer 8 in de  Bestseller 60. Sindsdien staat het in de top 10. Deze week, krap vijf maanden na verschijnen, wordt het 100.000e exemplaar verkocht. 

In Gouden jaren. Hoe ons dagelijks leven in een halve eeuw onvoorstelbaar is veranderd kijkt econoom en journalist Annegreet van Bergen terug en vergelijkt het leven van toen met dat van nu. Ze schreef een boek vol scherpe observaties, onthullende cijfers en bijzondere ooggetuigenverslagen dat voor veel vijftig plussers een feest van herkenning is.

 

Meer nieuws

  • Robin Block te gast in de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum

    16 april 2024

    In aflevering 31 van de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum is dichter Robin Block te gast. In de aflevering gaat David Van ReyBrouck in gesprek met Block over zijn dichtbundel Handleiding vo...

    Lees het hele bericht
  • Atlas Contact publiceert op 22 oktober 2024 de memoires van Aleksej Navalny getiteld ‘Patriot’

    11 april 2024

    Navalny is kort na zijn vergiftiging in 2020 aan Patriot begonnen. Het omvat zijn volledige levensverhaal: zijn jeugd, zijn activisme, zijn huwelijk en familie en zijn toewijding aan de zaak van de Ru...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights