Atlas Contact goed vertegenwoordigd op Read My World festival 6 t/m 8 oktober

Van 6 t/m 8 oktober vindt de vierde editie van het internationale literatuurfestival Read My World plaats in de Tolhuistuin te Amsterdam. Read My World concentreert zich op literatuur in al haar verschijningsvormen, uit regio’s in de wereld waar zich grote maatschappelijke veranderingen voltrekken. Het festival werpt een nieuwe en actuele blik op deze gebieden, van binnenuit, via de literatuur. Deze editie staat in het teken van literatuur uit Polen en Oekraïne, maar ook een aantal Nederlandse auteurs zijn van de partij. Atlas Contact wordt goed vertegenwoordigd met optredens van Christine Otten, Ellen Deckwitz, Marieke Rijneveld, Laura Starink en Renée van Marissing.

Ga voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop naar www.readmyworld.nl.

Meer nieuws

 • Concertlezing Chopin rond de Evenaar in Diepenheim

  17 oktober 2017

  Op uitnodiging van Cultureel Comité Herberg de Pol brengen Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) op zaterdag 11 november hun programma Chopin rond de Evenaar in Herberg de Pol in Diepenheim –...

  Lees het hele bericht
 • Jan Vantoortelboom en Carolijn Visser op shortlist Zeeuwse Boekenprijs

  13 oktober 2017

  Jan Vantoortelboom en Carolijn Visser zijn genomineerd voor de shortlist van de Zeeuwse Boekenprijs 2017. Vantoortelboom is genomineerd met zijn in mei verschenen roman De drager, Carolijn Visse...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda