Atlas Contact goed vertegenwoordigd op Read My World festival 6 t/m 8 oktober

Van 6 t/m 8 oktober vindt de vierde editie van het internationale literatuurfestival Read My World plaats in de Tolhuistuin te Amsterdam. Read My World concentreert zich op literatuur in al haar verschijningsvormen, uit regio’s in de wereld waar zich grote maatschappelijke veranderingen voltrekken. Het festival werpt een nieuwe en actuele blik op deze gebieden, van binnenuit, via de literatuur. Deze editie staat in het teken van literatuur uit Polen en Oekraïne, maar ook een aantal Nederlandse auteurs zijn van de partij. Atlas Contact wordt goed vertegenwoordigd met optredens van Christine Otten, Ellen Deckwitz, Marieke Rijneveld, Laura Starink en Renée van Marissing.

Ga voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop naar www.readmyworld.nl.

Meer nieuws

 • De Jan Hanlo Essayprijsjury over ‘De nimf en de bunny’

  23 mei 2017

  Merlijn Schoonenboom was met zijn boek De nimf en de bunny één van de vijf genomineerden voor de Jan Hanlo Essayprijs, die 17 mei werd uitgereikt. Lees hieronder het juryrapport. Xandra Schutte,...

  Lees het hele bericht
 • Goede start voor In het buitengebied van Adriaan van Dis

  22 mei 2017

  Het nieuwe boek van Adriaan van Dis In het buitengebied verscheen op 16 mei en heeft al veel aandacht gekregen. Adriaan is te gast geweest bij De Wereld Draait Door, VPRO Boeken en De Nieuwsshow o...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda