Betsy Udink over Turkije in RTL Nieuws en de Tros Nieuwsshow

Het RTL Nieuws interviewt Betsy Udink vanavond over Turkije. Morgenochtend is zij om 9 uur te gast bij de Nieuwsshow op Radio 1.

Wat voor man is Erdogan? Wat weten we van zijn verleden?  Wie zijn zijn grote voorbeelden? Betsy Udink, schrijfster van onder andere Allah en Eva, woonde jarenlang in Turkije en publiceerde over Erdogan, en over zijn voorgangers en tegenspelers,  recent Meisjes van Atatürk, zonen van de sultan. Verhalen uit Turkije.

Meer nieuws

 • Lieke Marsman te gast bij ‘Nooit Meer Slapen’

  26 juni 2017

  Op zaterdag 24 juni 2017 was Lieke Marsman te gast bij het radio-programma 'Nooit Meer Slapen'. In de hoofdrol staan haar nieuwe roman Het tegenovergestelde van een mens en Lieke's eigen opvattinge...

  Lees het hele bericht
 • Vonne van der Meer schrijft Nationale Voorleeslunchverhaal 2017

  20 juni 2017

  Het Nationale Voorleeslunchverhaal wordt dit jaar geschreven door Vonne van der Meer. Dit verhaal wordt op vrijdag 6 oktober (Nationale Ouderendag) door bekende en onbekende Nederlanders voorgelezen a...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda