‘De laatste deur’ van Jeroen Brouwers getipt in DWDD

Onlangs verscheen de ingrijpend herziene en zeer uitgebreide editie van De laatste deur van Jeroen Brouwers. In het DWDD-Boekenpanel van maart werd het boek getipt. ‘Een indrukwekkend monument van een van onze grootste nog levende Nederlandse schrijvers,’ aldus boekhandelaar Brecht Russchen van Boekhandel Van Someren & Ten Bosch. Het item is via onderstaand filmpje te bekijken.

 

Meer nieuws

 • Lieke Marsman te gast bij ‘Nooit Meer Slapen’

  26 juni 2017

  Op zaterdag 24 juni 2017 was Lieke Marsman te gast bij het radio-programma 'Nooit Meer Slapen'. In de hoofdrol staan haar nieuwe roman Het tegenovergestelde van een mens en Lieke's eigen opvattinge...

  Lees het hele bericht
 • Vonne van der Meer schrijft Nationale Voorleeslunchverhaal 2017

  20 juni 2017

  Het Nationale Voorleeslunchverhaal wordt dit jaar geschreven door Vonne van der Meer. Dit verhaal wordt op vrijdag 6 oktober (Nationale Ouderendag) door bekende en onbekende Nederlanders voorgelezen a...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda