De nieuwe roman van Dimitri Verhulst is verschenen

In zijn nieuwe autobiografische roman Kaddisj voor een kut vertelt Dimitri Verhulst op een rauwe en genadeloze manier over het leven in een jeugdinstelling. Geïnspireerd door de wanhoopsdaden van ex-instellingskinderen laat Verhulst zien hoe het is om op te groeien in zo’n omgeving.

Op dinsdag 2 september was Dimitri Verhulst te gast bij Pauw om te vertellen over Kaddisj voor een kut, zijn eigen ervaringen in een instelling, en liet hij weten hoe het ervoor staat met het Boekenweekgeschenk 2015. Bekijk het fragment hier terug.

Een dag later was Verhulst te gast bij Reyers Laat voor een interview over Kaddisj voor een kut. Dat fragment is hier te zien.

Meer nieuws

  • Nobelprijswinnaar en psycholoog Daniel Kahneman overleden

    28 maart 2024

    Woensdag 27 maart bereikte ons het droevige bericht dat psycholoog, Nobelprijswinnaar en schrijver Daniel Kahneman is overleden op negentigjarige leeftijd. Wij wensen zijn echtgenote, familie en naast...

    Lees het hele bericht
  • Jonny Steinberg wint The National Book Critics Circle Award met ‘Winnie & Nelson’

    25 maart 2024

    The National Book Critics Circle (NBCC) Award in de categorie biografie gaat dit jaar naar Winnie & Nelson. Portret van een huwelijk van Jonny Steinberg. In dit boek ontrafelt Jonny Steinberg het ...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights