De tijdbom in het hart van onze samenleving

Joris Luyendijk zat twee jaar lang ondergedompeld in het hart van de financiële wereld, de City in Londen. Aan het begin wist hij er net zoveel van als de gemiddelde burger, namelijk bijna niks. Stap voor stap lieten insiders hem – met gevaar voor hun eigen baan – zien hoe de financiële wereld in elkaar zit.

Dit kan niet waar zijn begon met een zoektocht op het Banking Blog van The Guardian dat de basis vormde voor columns die in nrc Handelsblad en De Standaard verschenen. Naar aanleiding van het Bankingblog werd Luyendijk gehoord door parlementaire onderzoekscommissies in België en Engeland.

Bestel Dit kan niet waar zijn nu via JorisLuyendijk.nl en maak kans op een van de 50 gesigneerde exemplaren of een van de 25 kaarten voor een lezing. Of vraag via prnon-fictie@atlascontact.nl een gratis voorproefje aan.

 

Dit kan niet waar zijn. Onder bankiers

Joris Luyendijk

9789045028163

Verschijnt 17 februari 2014

€19,99

Meer nieuws

  • Nobelprijswinnaar en psycholoog Daniel Kahneman overleden

    28 maart 2024

    Woensdag 27 maart bereikte ons het droevige bericht dat psycholoog, Nobelprijswinnaar en schrijver Daniel Kahneman is overleden op negentigjarige leeftijd. Wij wensen zijn echtgenote, familie en naast...

    Lees het hele bericht
  • Jonny Steinberg wint The National Book Critics Circle Award met ‘Winnie & Nelson’

    25 maart 2024

    The National Book Critics Circle (NBCC) Award in de categorie biografie gaat dit jaar naar Winnie & Nelson. Portret van een huwelijk van Jonny Steinberg. In dit boek ontrafelt Jonny Steinberg het ...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights