Filmeditie Ventoux

Ventoux, de bestseller van Bert Wagendorp, is nu verfilmd! Vanaf 24 april ligt de filmeditie in de winkel. De filmpremière vindt plaats op 14 mei.

In de film van regisseuse Nicole van Kilsdonk worden de hoofdrollen vertolkt door Kasper van Kooten, Wilfried de Jong, Wim Opbrouck, Leopold Witte, Maruschka Detmers, Martijn Lakemeier en Abbey Hoes.

Op 25 juni 1982 verongelukt de jonge, veelbelovende dichter Peter Seegers op de Mont Ventoux. Dertig jaar later gaan zijn vijf beste vrienden, vier mannen en een vrouw, terug naar de Provence. Wat is er al die jaren geleden gebeurd? Kun je keuzes tenietdoen? Wat doet de tijd? Wat ís de tijd? Kan liefde een hechte vriendschap breken? Kun je schuld hebben aan het noodlot? En wat moet je nog, als je de vijftig nadert?

Meer nieuws

  • ‘Rozige maanvissen’ van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs 2024

    24 april 2024

    De dichtbundel Rozige maanvissen van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh'-prijs 2024. De prijs wordt sinds 1988 uitgereikt door Poetry International en bekroont het beste Nederlandstalige ...

    Lees het hele bericht
  • Niña Weijers met ‘Cassandra’ winnaar van de E. de Perronprijs 2022/23.

    23 april 2024

     Niña Weijers is met Cassandra de winnaar van de E. du Perronprijs 2022/23. De E. du Perronprijs is een initiatief van de gemeente Tilburg en Tilburg University. De prijs wordt uitgereikt sinds...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights