Fleur de Weerd te gast bij ‘Bureau Buitenland’ en ‘Spijkers met Koppen’

Op dinsdag 20 oktober verscheen het boek Het land dat maar niet wil lukken. Een reis door het grillige Oekraïne van Fleur de Weerd. De Weerd (1985) is journalist en historicus en werkte in 2012 als correspondent in Kiev voor Trouw, ParoolDe Tijd, en Radio 1. Ze was een van de weinige Nederlandse correspondenten die aanwezig waren toen in februari 2014 de onlusten in Oekraïne uitbraken.

Het land dat maar niet wil lukken is een verfrissend portret van een land van complexe en tegengestelde identiteiten met een treurige en uiterst ingewikkelde geschiedenis.

Dinsdag 20 oktober was De Weerd te gast bij VPRO Bureau Buitenland en zaterdag 24 oktober interviewde Felix Meurders haar in het programma Spijkers met Koppen.

 

VPRO Bureau Buitenland

Spijkers met Koppen

(vanaf 15m30)

Meer nieuws

  • Robin Block te gast in de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum

    16 april 2024

    In aflevering 31 van de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum is dichter Robin Block te gast. In de aflevering gaat David Van ReyBrouck in gesprek met Block over zijn dichtbundel Handleiding vo...

    Lees het hele bericht
  • Atlas Contact publiceert op 22 oktober 2024 de memoires van Aleksej Navalny getiteld ‘Patriot’

    11 april 2024

    Navalny is kort na zijn vergiftiging in 2020 aan Patriot begonnen. Het omvat zijn volledige levensverhaal: zijn jeugd, zijn activisme, zijn huwelijk en familie en zijn toewijding aan de zaak van de Ru...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights