Het Murakami Festival: Lees de nieuwe Murakami een maand voor verschijning

Op 11 januari 2014 vindt het Murakami Festival plaats: op 14 leesclubs van elk 25 mensen en tijdens een Literaturfest met 150 toeschouwers, wordt gepraat over het nieuwe boek van Haruki Murakami, De kleurloze Tsukuru Tazaki en zijn pelgrimsjaren, dat alle 500 deelnemers al een maand voordat het officieel verschijnt thuis gestuurd krijgen.

Dit doen ze op bijzondere locaties als het Okura, de Stadsschouwburg en (natuurlijk!) het Kattenkabinet en onder het toeziend oog van gespreksleiders als Wim Brands, A.H.J. Dautzenberg, Anna Drijver en Joost de Vries. Na de gesprekken komt iedereen samen voor een groots feest in het Comedy Theater. Daar vindt eerder die avond ook de allergrootste leesclub plaats: een speciale Literaturfest rond Murakami.

Kaarten voor het Murakami Festival zijn helaas niet meer te krijgen: uitverkocht!

Het Murakami Festival wordt georganiseerd in samenwerking met literair tijdschrift Das Magazin.

 

Meer nieuws

 • De Jan Hanlo Essayprijsjury over ‘De nimf en de bunny’

  23 mei 2017

  Merlijn Schoonenboom was met zijn boek De nimf en de bunny één van de vijf genomineerden voor de Jan Hanlo Essayprijs, die 17 mei werd uitgereikt. Lees hieronder het juryrapport. Xandra Schutte,...

  Lees het hele bericht
 • Goede start voor In het buitengebied van Adriaan van Dis

  22 mei 2017

  Het nieuwe boek van Adriaan van Dis In het buitengebied verscheen op 16 mei en heeft al veel aandacht gekregen. Adriaan is te gast geweest bij De Wereld Draait Door, VPRO Boeken en De Nieuwsshow o...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda