Het Murakami Festival: Lees de nieuwe Murakami een maand voor verschijning

Op 11 januari 2014 vindt het Murakami Festival plaats: op 14 leesclubs van elk 25 mensen en tijdens een Literaturfest met 150 toeschouwers, wordt gepraat over het nieuwe boek van Haruki Murakami, De kleurloze Tsukuru Tazaki en zijn pelgrimsjaren, dat alle 500 deelnemers al een maand voordat het officieel verschijnt thuis gestuurd krijgen.

Dit doen ze op bijzondere locaties als het Okura, de Stadsschouwburg en (natuurlijk!) het Kattenkabinet en onder het toeziend oog van gespreksleiders als Wim Brands, A.H.J. Dautzenberg, Anna Drijver en Joost de Vries. Na de gesprekken komt iedereen samen voor een groots feest in het Comedy Theater. Daar vindt eerder die avond ook de allergrootste leesclub plaats: een speciale Literaturfest rond Murakami.

Kaarten voor het Murakami Festival zijn helaas niet meer te krijgen: uitverkocht!

Het Murakami Festival wordt georganiseerd in samenwerking met literair tijdschrift Das Magazin.

 

Meer nieuws

 • Christine Otten genomineerd voor de Halewijnprijs 2017

  19 september 2017

  Christine Otten is genomineerd voor de Halewijnprijs 2017. Dit mede naar aanleiding van haar laatste werk We hadden liefde, we hadden wapens. De Halewijnprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een litera...

  Lees het hele bericht
 • De Gloed van Sint-Petersburg op nummer 5 in Italiaanse boekentoptien

  18 september 2017

  De Italiaanse vertaling van De gloed van Sint-Petersburg is een week na verschijnen als nummer 5 binnengekomen in de wekelijkse Italiaanse boekentoptien van La Stampa. In dit dagblad verscheen een wee...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda