Hilary Mantel te gast in ‘Hier is… Adriaan van Dis’

Hilary Mantel is donderdag 23 maart, de dag voor de Boekenweek, een van de drie gasten in de vijfde editie van het boekenprogramma ‘Hier is… Adriaan van Dis’, dat uitgezonden wordt in de zendtijd van De Wereld Draait Door. Van Hilary Mantel verscheen net een nieuw boek: Acht maanden in de Gazastraat, over de periode dat ze met haar man in Saoedi Arabië woonde.

Uitzending: Donderdag 23 maart, 19.00 uur, NPO2.

Meer nieuws

 • Lieke Marsman te gast bij ‘Nooit Meer Slapen’

  26 juni 2017

  Op zaterdag 24 juni 2017 was Lieke Marsman te gast bij het radio-programma 'Nooit Meer Slapen'. In de hoofdrol staan haar nieuwe roman Het tegenovergestelde van een mens en Lieke's eigen opvattinge...

  Lees het hele bericht
 • Vonne van der Meer schrijft Nationale Voorleeslunchverhaal 2017

  20 juni 2017

  Het Nationale Voorleeslunchverhaal wordt dit jaar geschreven door Vonne van der Meer. Dit verhaal wordt op vrijdag 6 oktober (Nationale Ouderendag) door bekende en onbekende Nederlanders voorgelezen a...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda