‘In Europa’ van Geert Mak toegevoegd aan de Top 250 Beste Geschiedenisboek

Op basis van veelvuldige publieksreacties zijn er twee titels toegevoegd aan de Top 250 Beste Geschiedenisboek, waaronder In Europa van Geert Mak. Dit maakte Historisch Nieuwsblad in een persbericht bekend.

‘Uit de reacties blijkt dat In Europa velen inzicht heeft gegeven in de Europese geschiedenis: “Dit boek heeft mij meer geleerd over de Europese geschiedenis van de twintigste eeuw dan enig ander boek. Het perspectief is breed en het is zo boeiend geschreven dat het je niet meer verlaat.”’

Tot 1 augustus kun je een eigen top 10 samenstellen. Op 8 oktober wordt het beste geschiedenisboek aller tijden bekend gemaakt. Stemmen kan via deze link.

Meer nieuws

 • Goede start voor In het buitengebied van Adriaan van Dis

  22 mei 2017

  Het nieuwe boek van Adriaan van Dis In het buitengebied verscheen op 16 mei en heeft al veel aandacht gekregen. Adriaan is te gast geweest bij De Wereld Draait Door, VPRO Boeken en De Nieuwsshow o...

  Lees het hele bericht
 • Atlas Contact zoekt stagiair(e) pr & marketing non-fictie

  18 mei 2017

  Per 1 augustus zoekt Uitgeverij Atlas Contact een gedreven stagiair(e) op de afdeling pr & marketing non-fictie voor 36 uur per week. Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgeverij en leren hoe boek...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda