Kom ook naar het Winternachten festival in Den Haag!

Van donderdag 19 t/m zondag 21 januari 2017 vindt in Den Haag het internationale literatuurfestival Winternachten plaats. Deze 22e editie van het festival van Writers Unlimited gaat over wat er is, maar verborgen blijft. Zo’n tachtig internationale en Nederlandstalige schrijvers, essayisten, musici, documentairemakers, dichters en performers verkennen vier dagen lang de grote en alledaagse vragen waar me mee worstelen. Ze brengen in beeld wat onderbelicht blijft in de media. Samen met het publiek maken ze een zoektocht om de woorden te vinden waarin we onze turbulente en verwarrende tijd kunnen vatten.

Atlas Contact is goed vertegenwoordigd: van Nederlandse bodem zijn schrijvers Hanna Bervoets, Marieke Rijneveld, Christine Otten en Ian Buruma van de partij, maar ook veel buitenlandse auteurs zullen aanwezig zijn, waaronder Colson Whitehead, Dorit Rabinyan en Rodrigo Hasbún.

Voor meer informatie en tickets: www.writersunlimited.nl

Meer nieuws

 • De Jan Hanlo Essayprijsjury over ‘De nimf en de bunny’

  23 mei 2017

  Merlijn Schoonenboom was met zijn boek De nimf en de bunny één van de vijf genomineerden voor de Jan Hanlo Essayprijs, die 17 mei werd uitgereikt. Lees hieronder het juryrapport. Xandra Schutte,...

  Lees het hele bericht
 • Goede start voor In het buitengebied van Adriaan van Dis

  22 mei 2017

  Het nieuwe boek van Adriaan van Dis In het buitengebied verscheen op 16 mei en heeft al veel aandacht gekregen. Adriaan is te gast geweest bij De Wereld Draait Door, VPRO Boeken en De Nieuwsshow o...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda