Kom ook naar het Winternachten festival in Den Haag!

Van donderdag 19 t/m zondag 21 januari 2017 vindt in Den Haag het internationale literatuurfestival Winternachten plaats. Deze 22e editie van het festival van Writers Unlimited gaat over wat er is, maar verborgen blijft. Zo’n tachtig internationale en Nederlandstalige schrijvers, essayisten, musici, documentairemakers, dichters en performers verkennen vier dagen lang de grote en alledaagse vragen waar me mee worstelen. Ze brengen in beeld wat onderbelicht blijft in de media. Samen met het publiek maken ze een zoektocht om de woorden te vinden waarin we onze turbulente en verwarrende tijd kunnen vatten.

Atlas Contact is goed vertegenwoordigd: van Nederlandse bodem zijn schrijvers Hanna Bervoets, Marieke Rijneveld, Christine Otten en Ian Buruma van de partij, maar ook veel buitenlandse auteurs zullen aanwezig zijn, waaronder Colson Whitehead, Dorit Rabinyan en Rodrigo Hasbún.

Voor meer informatie en tickets: www.writersunlimited.nl

Meer nieuws

 • Concertlezing Chopin rond de Evenaar in Diepenheim

  17 oktober 2017

  Op uitnodiging van Cultureel Comité Herberg de Pol brengen Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) op zaterdag 11 november hun programma Chopin rond de Evenaar in Herberg de Pol in Diepenheim –...

  Lees het hele bericht
 • Jan Vantoortelboom en Carolijn Visser op shortlist Zeeuwse Boekenprijs

  13 oktober 2017

  Jan Vantoortelboom en Carolijn Visser zijn genomineerd voor de shortlist van de Zeeuwse Boekenprijs 2017. Vantoortelboom is genomineerd met zijn in mei verschenen roman De drager, Carolijn Visse...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda