Lezing P.F. Thomése in Doopsgezinde Kerk Winterswijk

Donderdag 24 september geeft P.F. Thomése een lezing in de Doopsgezinde Kerk in Winterswijk. De lezing wordt georganiseerd door boekhandel Kramer, de boekhandel van Veronie Snijder-Kramer, lid van het boekenpanel van De Wereld Draait Door.

Afgelopen voorjaar werd De onderwaterzwemmer van Thomése nog uitgeroepen tot het Boek van de Maand. Snijder-Kramer oordeelde toen over De onderwaterzwemmer: “Meesterlijke roman van P.F. Thomése. Aangrijpend, lyrisch, humoristisch en de vertelkunst spat werkelijk van de bladzijdes af. Een magnifieke roman”.

De lezing begint 24 september om 20.00 uur. Een kaartje kost € 10,- inclusief koffie of thee. Zie de website van Boekhandel Kramer voor meer informatie.

 

 

Meer nieuws

  • Nobelprijswinnaar en psycholoog Daniel Kahneman overleden

    28 maart 2024

    Woensdag 27 maart bereikte ons het droevige bericht dat psycholoog, Nobelprijswinnaar en schrijver Daniel Kahneman is overleden op negentigjarige leeftijd. Wij wensen zijn echtgenote, familie en naast...

    Lees het hele bericht
  • Jonny Steinberg wint The National Book Critics Circle Award met ‘Winnie & Nelson’

    25 maart 2024

    The National Book Critics Circle (NBCC) Award in de categorie biografie gaat dit jaar naar Winnie & Nelson. Portret van een huwelijk van Jonny Steinberg. In dit boek ontrafelt Jonny Steinberg het ...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights