Maarten van der Graaff geeft workshop poëzie in Perdu

Perdu, podium voor poëzie en experiment, zal vanaf maart een cursus ‘Writing about Poetry’ aanbieden voor beginnende poëziecritici, dichters, kunstenaars en organisatoren. Deze maandelijkse cursus zal worden geleid door Mia You en Maarten van der Graaff. Gedurende 4 sessies met maximaal 12 deelnemers zal je worden begeleid in het schrijven van teksten over recent gepubliceerde poëzie. De sessies zullen plaatsvinden in zowel het Engels als het Nederlands, en deelnemers mogen in beide talen schrijven. Uiteindelijk is het doel om de stukken die hieruit voortkomen te publiceren.

Kosten: 100 euro per deelnemer (maximaal 12 deelnemers)

Sessie 1: Zondag 5 maart, 14-17 uur

Sessie 2: Zondag 2 april, 14-17 uur

Sessie 3: Zondag 7 mei, 14-17 uur

Sessie 4: Zondag 11 juni, 14-17 uur

Maarten van der Graaff debuteerde in 2013 bij Atlas Contact met de bundel Vluchtautogedichten, waarvoor hij in 2014 de C. Buddingh’-Prijs ontving. In 2015 kwam zijn tweede bundel, Dood werk, uit.

Meer info over de workshop (in het Engels) is hier te vinden.

Meer nieuws

 • Goede start voor In het buitengebied van Adriaan van Dis

  22 mei 2017

  Het nieuwe boek van Adriaan van Dis In het buitengebied verscheen op 16 mei en heeft al veel aandacht gekregen. Adriaan is te gast geweest bij De Wereld Draait Door, VPRO Boeken en De Nieuwsshow o...

  Lees het hele bericht
 • Atlas Contact zoekt stagiair(e) pr & marketing non-fictie

  18 mei 2017

  Per 1 augustus zoekt Uitgeverij Atlas Contact een gedreven stagiair(e) op de afdeling pr & marketing non-fictie voor 36 uur per week. Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgeverij en leren hoe boek...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda