Maarten van der Graaff geeft workshop poëzie in Perdu

Perdu, podium voor poëzie en experiment, zal vanaf maart een cursus ‘Writing about Poetry’ aanbieden voor beginnende poëziecritici, dichters, kunstenaars en organisatoren. Deze maandelijkse cursus zal worden geleid door Mia You en Maarten van der Graaff. Gedurende 4 sessies met maximaal 12 deelnemers zal je worden begeleid in het schrijven van teksten over recent gepubliceerde poëzie. De sessies zullen plaatsvinden in zowel het Engels als het Nederlands, en deelnemers mogen in beide talen schrijven. Uiteindelijk is het doel om de stukken die hieruit voortkomen te publiceren.

Kosten: 100 euro per deelnemer (maximaal 12 deelnemers)

Sessie 1: Zondag 5 maart, 14-17 uur

Sessie 2: Zondag 2 april, 14-17 uur

Sessie 3: Zondag 7 mei, 14-17 uur

Sessie 4: Zondag 11 juni, 14-17 uur

Maarten van der Graaff debuteerde in 2013 bij Atlas Contact met de bundel Vluchtautogedichten, waarvoor hij in 2014 de C. Buddingh’-Prijs ontving. In 2015 kwam zijn tweede bundel, Dood werk, uit.

Meer info over de workshop (in het Engels) is hier te vinden.

Meer nieuws

 • Concertlezing Chopin rond de Evenaar in Diepenheim

  17 oktober 2017

  Op uitnodiging van Cultureel Comité Herberg de Pol brengen Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) op zaterdag 11 november hun programma Chopin rond de Evenaar in Herberg de Pol in Diepenheim –...

  Lees het hele bericht
 • Jan Vantoortelboom en Carolijn Visser op shortlist Zeeuwse Boekenprijs

  13 oktober 2017

  Jan Vantoortelboom en Carolijn Visser zijn genomineerd voor de shortlist van de Zeeuwse Boekenprijs 2017. Vantoortelboom is genomineerd met zijn in mei verschenen roman De drager, Carolijn Visse...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda