Nieuwe boek Dick Swaab verschenen: ‘Ons creatieve brein’

Woensdag 21 september werd het nieuwe boek van Dick Swaab, Ons creatieve brein. Hoe mens en wereld elkaar maken gepresenteerd in het Rijksmuseum. Dick Swaab reikte een exemplaar uit aan Taco Dibbits, directeur van het Rijksmuseum. Diezelfde avond was Dick Swaab te gast bij Pauw. Het interview is onderaan deze pagina terug te zien.

Swaab 1

Swaab 6 Swaab 5 Swaab 7 Swab 3

 

Meer nieuws

 • Goede start voor In het buitengebied van Adriaan van Dis

  22 mei 2017

  Het nieuwe boek van Adriaan van Dis In het buitengebied verscheen op 16 mei en heeft al veel aandacht gekregen. Adriaan is te gast geweest bij De Wereld Draait Door, VPRO Boeken en De Nieuwsshow o...

  Lees het hele bericht
 • Atlas Contact zoekt stagiair(e) pr & marketing non-fictie

  18 mei 2017

  Per 1 augustus zoekt Uitgeverij Atlas Contact een gedreven stagiair(e) op de afdeling pr & marketing non-fictie voor 36 uur per week. Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgeverij en leren hoe boek...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda