Stoomcursus fictie schrijven in de OBA met auteurs van Atlas Contact

Fictie schrijven kan je leren. Tijdens een vijfdaagse stoomcursus ga je aan de slag met de perfecte dialoog, ontdek je de mogelijkheden van verschillende perspectieven en krijg je allerhande tips van professionele auteurs, waaronder Renée van Marissing, Joubert Pignon en Annemarie de Gee.

Onder begeleiding van schrijvers van De Schrijfwerkplaats ga je aan de slag met zelf geschreven teksten. Aan het eind van de week krijg je een workshop presenteren en draag je daarna ook echt een tekst voor tijdens een publieke sessie.

De cursus is van maandag 19 t/m vrijdag 23 september van 10.00-13.00 in de Carmiggeltzaal van de Centrale OBA. De toegang is gratis maar reserveren is verplicht. Je kunt je aanmelden voor alle dagen of voor twee dagen. De vrijdag, inclusief de voordracht, hoort standaard bij de cursus. De andere dag(en) kun je kiezen.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.oba.nl/activiteit.stoomcursus.html.

Meer nieuws

 • Lieke Marsman te gast bij ‘Nooit Meer Slapen’

  26 juni 2017

  Op zaterdag 24 juni 2017 was Lieke Marsman te gast bij het radio-programma 'Nooit Meer Slapen'. In de hoofdrol staan haar nieuwe roman Het tegenovergestelde van een mens en Lieke's eigen opvattinge...

  Lees het hele bericht
 • Vonne van der Meer schrijft Nationale Voorleeslunchverhaal 2017

  20 juni 2017

  Het Nationale Voorleeslunchverhaal wordt dit jaar geschreven door Vonne van der Meer. Dit verhaal wordt op vrijdag 6 oktober (Nationale Ouderendag) door bekende en onbekende Nederlanders voorgelezen a...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda