Theatervoorstelling ‘We hadden liefde, we hadden wapens’ vanaf 28 januari te zien

De theaterbewerking van de nieuwe roman van Christine Otten, We hadden liefde, we hadden wapens, gaat vanaf zaterdag op tournee door heel het land. Het krachtige verhaal van deze muziektheatervoorstelling, met o.a. Huub van der Lubbe, Ntjam Rosie en Manoushka Zeegelaar Breeveld, is doorspekt met levendige rhythm & blues en jaren-zestig-soul. Een actuele vertelling over trots en het bevechten van je bestaansrecht.

De première vindt plaats in de Stadsschouwburg Amsterdam op 28 januari 2017. Ga naar de website van Urban Myth voor meer informatie en een volledige lijst van voorstellingen.

Meer nieuws

 • De Jan Hanlo Essayprijsjury over ‘De nimf en de bunny’

  23 mei 2017

  Merlijn Schoonenboom was met zijn boek De nimf en de bunny één van de vijf genomineerden voor de Jan Hanlo Essayprijs, die 17 mei werd uitgereikt. Lees hieronder het juryrapport. Xandra Schutte,...

  Lees het hele bericht
 • Goede start voor In het buitengebied van Adriaan van Dis

  22 mei 2017

  Het nieuwe boek van Adriaan van Dis In het buitengebied verscheen op 16 mei en heeft al veel aandacht gekregen. Adriaan is te gast geweest bij De Wereld Draait Door, VPRO Boeken en De Nieuwsshow o...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda