Theatervoorstelling ‘We hadden liefde, we hadden wapens’ vanaf 28 januari te zien

De theaterbewerking van de nieuwe roman van Christine Otten, We hadden liefde, we hadden wapens, gaat vanaf zaterdag op tournee door heel het land. Het krachtige verhaal van deze muziektheatervoorstelling, met o.a. Huub van der Lubbe, Ntjam Rosie en Manoushka Zeegelaar Breeveld, is doorspekt met levendige rhythm & blues en jaren-zestig-soul. Een actuele vertelling over trots en het bevechten van je bestaansrecht.

De première vindt plaats in de Stadsschouwburg Amsterdam op 28 januari 2017. Ga naar de website van Urban Myth voor meer informatie en een volledige lijst van voorstellingen.

Meer nieuws

 • Concertlezing Chopin rond de Evenaar in Diepenheim

  17 oktober 2017

  Op uitnodiging van Cultureel Comité Herberg de Pol brengen Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) op zaterdag 11 november hun programma Chopin rond de Evenaar in Herberg de Pol in Diepenheim –...

  Lees het hele bericht
 • Jan Vantoortelboom en Carolijn Visser op shortlist Zeeuwse Boekenprijs

  13 oktober 2017

  Jan Vantoortelboom en Carolijn Visser zijn genomineerd voor de shortlist van de Zeeuwse Boekenprijs 2017. Vantoortelboom is genomineerd met zijn in mei verschenen roman De drager, Carolijn Visse...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda