Werkervaringsplekken beschikbaar

Jaarlijks zijn er verschillende werkervaringsplekken beschikbaar op verschillende afdelingen en meerdere perioden. Er zijn plaatsen beschikbaar op de afdelingen redactie, bureauredactie en marketing & PR.

Mocht je geïnteresseerd zijn, mail dan een sollicitatiebrief en cv aan Tilly Hermans thermans@atlascontact.nl.

 

Redactie

Redactiewerk wordt bij voorkeur gegeven aan studenten of afgestudeerden van de opleiding Redacteur/editor.

 

PR & marketing

Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgeverij en leren hoe boeken onder de aandacht worden gebracht van de lezer? Op de PR- & marketingafdeling ben je onderdeel van een klein team dat zorgt dat iedereen op de hoogte is van onze boeken.

Bij fictie en non-fictie zijn wij op zoek naar enthousiaste en leergierige studenten of afgestudeerden die graag werkervaring op willen doen.

 

Bureauredactie

Onze bureauredacteur Anita Roeland zoekt mensen die ervan houden teksten foutloos af te leveren, die zorgvuldig zijn en die goede algemene ontwikkeling paren aan het ‘correctie-oog’.

Leer de uitgeverij van binnenuit kennen, en leg een stevig basis voor een toekomst als bureauredacteur of redacteur.

Stage minimaal 4 maanden, 4 dagen per week. Stagevergoeding inclusief reiskosten.

 

Meer nieuws

 • De Cazalets: Een onvergetelijke familie

  27 juni 2017

  De Cazalets is een meeslepend kostuumdrama van Elizabeth J. Howard over het wel en wee van de Britse familie Cazalet. Onlangs verscheen deel 1 Lichte jaren, dat zich afspeelt in het landhuis van de f...

  Lees het hele bericht
 • ‘Een buitengewoon meeslepende ideeënroman.’ – **** NRC Handelsblad

  26 juni 2017

  Lieke Marsman staat in de schijnwerpers. Onlangs debuteerde ze met haar indrukwekkende prozadebuut Het tegenovergestelde van een mens, een roman over klimaatverandering en identiteit. Op vrijdag 23 ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda