Prachtig liefdesverhaal ‘Rafaël’ wordt na Otten’s roman ook verfilmd

Christine Otten schreef er al een hartverscheurende, gelijknamige roman over en nu wordt hun verhaal verfilmd. De film Rafaël – gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Winny & Nizar – geeft een gezicht aan één van de miljoenen anonieme vluchtelingen in deze liefdesgeschiedenis tussen een Tunesische bootvluchteling en een Brabantse kapster. Het is het verhaal van twee geliefden die er alles voor over hebben om bij elkaar en bij hun kind te zijn. Een spannend en actueel verhaal over grenzen, dromen, wilskracht – en liefde die regels, landsgrenzen en zelfs gevangenismuren overstijgt.

Word partner in onze middels crowdfunding mede gefinancierde speelfilm van de Oscar-genomineerde regisseur Ben Sombogaart.

Klik hier om meer te lezen over het project en om zelf het project te sponsoren.

Meer nieuws

 • Najaarsaanbieding 2018

  21 juni 2018

  Bekijk hier de te verwachten titels van de najaarsaanbieding 2018 voor Fictie, Non-fictie, Business Contact en Olympus.             Fictie https:/...

  Lees het hele bericht
 • ‘Moed en overmoed’ van Jessica Voeten en Angela Dekker op longlist Biografieprijs

  18 juni 2018

  Op de longlist voor de Nederlandse Biografieprijs 2018 staat 'Moed en overmoed, leven en tijd van Mata-Hari', geschreven door Jessica Voeten en Angela Dekker. De jury heeft uit meer dan honderdvijfti...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda