Prachtig liefdesverhaal ‘Rafaël’ wordt na Otten’s roman ook verfilmd

Christine Otten schreef er al een hartverscheurende, gelijknamige roman over en nu wordt hun verhaal verfilmd. De film Rafaël – gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Winny & Nizar – geeft een gezicht aan één van de miljoenen anonieme vluchtelingen in deze liefdesgeschiedenis tussen een Tunesische bootvluchteling en een Brabantse kapster. Het is het verhaal van twee geliefden die er alles voor over hebben om bij elkaar en bij hun kind te zijn. Een spannend en actueel verhaal over grenzen, dromen, wilskracht – en liefde die regels, landsgrenzen en zelfs gevangenismuren overstijgt.

Word partner in onze middels crowdfunding mede gefinancierde speelfilm van de Oscar-genomineerde regisseur Ben Sombogaart.

Klik hier om meer te lezen over het project en om zelf het project te sponsoren.

Meer nieuws

 • ‘Het achtste leven (voor Brilka)’ op Longlist Europese Literatuurprijs 2018

  22 februari 2018

  Onze auteur Nino Haratischwili staat met haar roman Het achtste leven (voor Brilka) op de longlist voor de Europese Literatuurprijs 2018. Elf Nederlandse boekhandels hebben twintig titels geselectee...

  Lees het hele bericht
 • Boekenweekthema Natuur: lezingen door Koos Dijksterhuis

  21 februari 2018

  Deze maand verscheen Handboek voor natuurwandelingen van Koos Dijksterhuis. Wandelend door twaalf verschillende soorten landschappen beschrijft  de auteur waar hij loopt, wat hij ziet en waarom hij d...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda