Prachtig liefdesverhaal ‘Rafaël’ wordt na Otten’s roman ook verfilmd

Christine Otten schreef er al een hartverscheurende, gelijknamige roman over en nu wordt hun verhaal verfilmd. De film Rafaël – gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Winny & Nizar – geeft een gezicht aan één van de miljoenen anonieme vluchtelingen in deze liefdesgeschiedenis tussen een Tunesische bootvluchteling en een Brabantse kapster. Het is het verhaal van twee geliefden die er alles voor over hebben om bij elkaar en bij hun kind te zijn. Een spannend en actueel verhaal over grenzen, dromen, wilskracht – en liefde die regels, landsgrenzen en zelfs gevangenismuren overstijgt.

Word partner in onze middels crowdfunding mede gefinancierde speelfilm van de Oscar-genomineerde regisseur Ben Sombogaart.

Klik hier om meer te lezen over het project en om zelf het project te sponsoren.

Meer nieuws

  • Robin Block te gast in de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum

    16 april 2024

    In aflevering 31 van de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum is dichter Robin Block te gast. In de aflevering gaat David Van ReyBrouck in gesprek met Block over zijn dichtbundel Handleiding vo...

    Lees het hele bericht
  • Atlas Contact publiceert op 22 oktober 2024 de memoires van Aleksej Navalny getiteld ‘Patriot’

    11 april 2024

    Navalny is kort na zijn vergiftiging in 2020 aan Patriot begonnen. Het omvat zijn volledige levensverhaal: zijn jeugd, zijn activisme, zijn huwelijk en familie en zijn toewijding aan de zaak van de Ru...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights