Prachtig liefdesverhaal ‘Rafaël’ wordt na Otten’s roman ook verfilmd

Christine Otten schreef er al een hartverscheurende, gelijknamige roman over en nu wordt hun verhaal verfilmd. De film Rafaël – gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Winny & Nizar – geeft een gezicht aan één van de miljoenen anonieme vluchtelingen in deze liefdesgeschiedenis tussen een Tunesische bootvluchteling en een Brabantse kapster. Het is het verhaal van twee geliefden die er alles voor over hebben om bij elkaar en bij hun kind te zijn. Een spannend en actueel verhaal over grenzen, dromen, wilskracht – en liefde die regels, landsgrenzen en zelfs gevangenismuren overstijgt.

Word partner in onze middels crowdfunding mede gefinancierde speelfilm van de Oscar-genomineerde regisseur Ben Sombogaart.

Klik hier om meer te lezen over het project en om zelf het project te sponsoren.

Meer nieuws

 • Haratischwili en Mak op de shortlist voor de Hebban Awards 2017

  22 september 2017

  Zojuist werden de laatste kanshebbers voor een Hebban Award bekend gemaakt. Op de shortlist in de categorie beste roman staat onder andere Nino Haratischwili met haar boek Het achtste leven. Daarmee z...

  Lees het hele bericht
 • P.F. Thomése als verteller in Stabat Mater van Pergolesi

  20 september 2017

  PRJCT Amsterdam is een nieuw barokensemble rondom countertenor Maarten Engeltjes. Het ensemble is een combinatie van een vaste kern van uitmuntende, recent afgestudeerde Nederlandse barokmusici en voo...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda