6 titels van Atlas Contact op de longlist ECI Literatuurprijs 2017

Met Hanna Bervoets (Fuzzie), Adriaan van Dis (In het buitengebied), Lieke Marsman (Het tegenovergestelde van een mens), Philip Snijder (Bloed krijg je er nooit meer uit), Margot Vanderstraeten (Mazzel tov) en Dimitri Verhulst (Spoo Pee Doo) staan er dit jaar maar liefst zes auteurs van Atlas Contact op de longlist voor de ECI Literatuurprijs 2017.

Op 13 september wordt de shortlist bekendgemaakt. De ECI Literatuurprijs 2017 zal vervolgens uitgereikt worden op 9 november.

De ECI Literatuurprijs is een bekroning voor het beste Nederlandstalige boek in de categorieën fictie en non-fictie. Naast de ECI Literatuurprijs wordt ook de ECI Lezersprijs uitgereikt, in samenwerking met NRC Handelsblad en Humo. Vijftig lezers uit Nederland en Vlaanderen bepalen onder elkaar welk boek uit de shortlist volgens hen het beste is.

Meer informatie over de ECI Literatuurprijs kan je hier vinden.

Meer nieuws

 • Najaarsaanbieding 2018

  21 juni 2018

  Bekijk hier de te verwachten titels van de najaarsaanbieding 2018 voor Fictie, Non-fictie, Business Contact en Olympus.             Fictie https:/...

  Lees het hele bericht
 • ‘Moed en overmoed’ van Jessica Voeten en Angela Dekker op longlist Biografieprijs

  18 juni 2018

  Op de longlist voor de Nederlandse Biografieprijs 2018 staat 'Moed en overmoed, leven en tijd van Mata-Hari', geschreven door Jessica Voeten en Angela Dekker. De jury heeft uit meer dan honderdvijfti...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda