Stefan Brijs genomineerd voor Limburgse Cultuurprijs

Stefan Brijs is genomineerd voor de Limburgse Cultuurprijs. De provincie Limburg (België) reikt deze prijs jaarlijks uit, alternerend aan verenigingen en individuen. Met deze prijs toont de provincie haar appreciatie voor het Limburgse culturele veld en geeft zo een kwaliteitslabel waarmee het culturele belang van de laureaten nationaal en internationaal erkend wordt.

Dit voorjaar verscheen het nieuwe boek van Stefan Brijs, Andalusisch logboek. Een verzameling van aantekeningen en impressies, belevenissen en verhalen over de natuur, de cultuur, de geschiedenis en de mensen in Andalusië. Brijs woont sinds 2014 in Andalusië. Hij werd geboren in Genk, Belgisch-Limburg.

Op 13 oktober 2017 worden de twee Cultuurprijzen uitgereikt. Het wordt een dubbel feest waarbij zowel een persoon (editie 2016) als een vereniging (editie 2017) wordt gelauwerd met de titel en elk 5.000 euro.

Stemmen op Stefan Brijs kan op de website: www.stemvoordelimburgsecultuurprijs.be.

Meer nieuws

 • Najaarsaanbieding 2018

  21 juni 2018

  Bekijk hier de te verwachten titels van de najaarsaanbieding 2018 voor Fictie, Non-fictie, Business Contact en Olympus.       Fictie https://issuu.com/vbku/docs/2097_ac_n...

  Lees het hele bericht
 • ‘Moed en overmoed’ van Jessica Voeten en Angela Dekker op longlist Biografieprijs

  18 juni 2018

  Op de longlist voor de Nederlandse Biografieprijs 2018 staat 'Moed en overmoed, leven en tijd van Mata-Hari', geschreven door Jessica Voeten en Angela Dekker. De jury heeft uit meer dan honderdvijfti...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda