Stefan Brijs genomineerd voor Limburgse Cultuurprijs

Stefan Brijs is genomineerd voor de Limburgse Cultuurprijs. De provincie Limburg (België) reikt deze prijs jaarlijks uit, alternerend aan verenigingen en individuen. Met deze prijs toont de provincie haar appreciatie voor het Limburgse culturele veld en geeft zo een kwaliteitslabel waarmee het culturele belang van de laureaten nationaal en internationaal erkend wordt.

Dit voorjaar verscheen het nieuwe boek van Stefan Brijs, Andalusisch logboek. Een verzameling van aantekeningen en impressies, belevenissen en verhalen over de natuur, de cultuur, de geschiedenis en de mensen in Andalusië. Brijs woont sinds 2014 in Andalusië. Hij werd geboren in Genk, Belgisch-Limburg.

Op 13 oktober 2017 worden de twee Cultuurprijzen uitgereikt. Het wordt een dubbel feest waarbij zowel een persoon (editie 2016) als een vereniging (editie 2017) wordt gelauwerd met de titel en elk 5.000 euro.

Stemmen op Stefan Brijs kan op de website: www.stemvoordelimburgsecultuurprijs.be.

Meer nieuws

  • Jonny Steinberg wint The National Book Critics Circle Award met ‘Winnie & Nelson’

    25 maart 2024

    The National Book Critics Circle (NBCC) Award in de categorie biografie gaat dit jaar naar Winnie & Nelson. Portret van een huwelijk van Jonny Steinberg. In dit boek ontrafelt Jonny Steinberg het ...

    Lees het hele bericht
  • 4 ●●●● in NRC voor ‘Dit is jouw tijd’, de nieuwe roman van Bertram Koeleman

    25 maart 2024

    Stemmig én intiem als een film van David Lynch, zo noemt NRC recensent Sebastiaan Kort Dit is jouw tijd, de nieuwe roman van Bertram Koeleman waarin hoofdpersoon Mart Rebius acteurs inschakelt om een...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights