Bervoets en Van der Meer maken kans om het gezicht van de nieuwe Boekenbon te worden

De schrijvers die kans maken om op de nieuwe Boekenbon afgebeeld te worden zijn bekend gemaakt. Onder anderen Hanna Bervoets en Vonne van der Meer zijn genomineerd. Vanaf maandag 30 oktober tot 19 november mogen alle lezers via hebban.nl hun stem uitbrengen. De verkiezing wordt georganiseerd door Boekenbon in samenwerking met Hebban.

Lees hier meer.

Meer nieuws

 • ‘Het achtste leven (voor Brilka)’ op Longlist Europese Literatuurprijs 2018

  22 februari 2018

  Onze auteur Nino Haratischwili staat met haar roman Het achtste leven (voor Brilka) op de longlist voor de Europese Literatuurprijs 2018. Elf Nederlandse boekhandels hebben twintig titels geselectee...

  Lees het hele bericht
 • Boekenweekthema Natuur: lezingen door Koos Dijksterhuis

  21 februari 2018

  Deze maand verscheen Handboek voor natuurwandelingen van Koos Dijksterhuis. Wandelend door twaalf verschillende soorten landschappen beschrijft  de auteur waar hij loopt, wat hij ziet en waarom hij d...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda