De pianist van Yarmouk komt naar Nederland

Aeham Ahmad, auteur van De pianist van Yarmouk (verschijnt 5 januari), maakt op 11 januari aanstaande een muzikale tournee door Nederland. Hij doet op die dag vier treinstations aan: Amsterdam (circa 8:30 uur), Den Haag (circa 10:45 uur), Utrecht (circa 12:30 uur) en Nijmegen (circa 14:40 uur). Op elk station geeft hij een kort piano-optreden op de openbare piano in de centrale hal. Hiermee vraagt hij aandacht voor zijn bijzondere levensverhaal én voor de Nacht van de Vluchteling op 16 juni, georganiseerd door Stichting Vluchteling. Aeham Ahmad zal tijdens die nacht een muzikaal optreden verzorgen.

 

Meer nieuws

 • Eerste exemplaar ‘Jongleren met voeding’ overhandigd aan staatssecretaris Blokhuis

  26 april 2018

  Op donderdag 26 april overhandigden Jaap Seidell en Jutka Halberstadt het eerste exemplaar van Jongleren met voeding aan Paul Blokhuis, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en S...

  Lees het hele bericht
 • Katja Happe bij VPRO Boeken over ‘Veel valse hoop’

  26 april 2018

  Kijktip. Zondag 29 april op NPO1, 11.20 is Katja Happe, auteur van Veel valse hoop, te zien in VPRO Boeken.  Veel valse hoop is de eerste grote overzichtsstudie sinds dertig jaar over de Jodenvervol...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda