De pianist van Yarmouk komt naar Nederland

Aeham Ahmad, auteur van De pianist van Yarmouk (verschijnt 5 januari), maakt op 11 januari aanstaande een muzikale tournee door Nederland. Hij doet op die dag vier treinstations aan: Amsterdam (circa 8:30 uur), Den Haag (circa 10:45 uur), Utrecht (circa 12:30 uur) en Nijmegen (circa 14:40 uur). Op elk station geeft hij een kort piano-optreden op de openbare piano in de centrale hal. Hiermee vraagt hij aandacht voor zijn bijzondere levensverhaal én voor de Nacht van de Vluchteling op 16 juni, georganiseerd door Stichting Vluchteling. Aeham Ahmad zal tijdens die nacht een muzikaal optreden verzorgen.

 

Meer nieuws

 • Beatrix. Dwars door alle weerstand heen

  8 januari 2018

  Maandag 22 januari as. verschijnt bij Atlas Contact: Beatrix. Dwars door alle weerstand heen met een geactualiseerde epiloog. Op 31 januari 2018 viert Prinses Beatrix haar 80e verjaardag. Vijf jaar...

  Lees het hele bericht
 • Ingeborg Bosch verzorgt relatie-evenement in Baarn

  7 januari 2018

  Een terugkeer naar jullie liefde van de eerste tijd: verlangen naar elkaar, interesse in elkaars bezigheden, zin in seks, echt samen Leven. Het lijkt een utopie, maar het kan verrassend eenvoudig zijn...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda