De pianist van Yarmouk komt naar Nederland

Aeham Ahmad, auteur van De pianist van Yarmouk (verschijnt 5 januari), maakt op 11 januari aanstaande een muzikale tournee door Nederland. Hij doet op die dag vier treinstations aan: Amsterdam (circa 8:30 uur), Den Haag (circa 10:45 uur), Utrecht (circa 12:30 uur) en Nijmegen (circa 14:40 uur). Op elk station geeft hij een kort piano-optreden op de openbare piano in de centrale hal. Hiermee vraagt hij aandacht voor zijn bijzondere levensverhaal én voor de Nacht van de Vluchteling op 16 juni, georganiseerd door Stichting Vluchteling. Aeham Ahmad zal tijdens die nacht een muzikaal optreden verzorgen.

 

Meer nieuws

 • Vacatures: stagiair(e) op de afdeling pr & marketing fictie en non-fictie

  3 mei 2018

  Per augustus/september zoekt Uitgeverij Atlas Contact gedreven stagiair(e)s op de afdeling pr & marketing fictie en non-fictie voor 36 uur per week.  Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgever...

  Lees het hele bericht
 • De 100-jarige man is terug!

  12 juli 2018

  De 100-jarige man is terug. En hoe! De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden is na minder dan een week al toe aan een derde druk en is de bestsellerlijst binnengestormd op nummer #6. ...

  Lees het hele bericht
 • Bundel feministische essays over ‘Wat maakt de vrouw?’ verschijnt half februari bij uitgeverij Atlas Contact

  12 juli 2018

  Maartje Laterveer stelt een essaybundel samen die half februari 2019 bij uitgeverij Atlas Contact verschijnt. De bundel, met als centrale vraag ‘Wat maakt de vrouw?’, bevat bijdragen van schrijver...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda