Murakami Weekend: 13 en 14 januari

Het blokkenschema van het Murakami Weekend staat online en dat betekent dat je je route op 13 en 14 januari kunt uitstippelen. Het Murakami Weekend biedt twee dagen met programmeringen over de immens populaire Japanse auteur Haruki Murakami.

Tal van bekende Murakami-liefhebbers brengen tijdens het Murakami Weekend een ode aan de Japanse meester en met onder andere colleges over Japanse kunst, klassieke muziek en cinema biedt het Murakami Weekend ook een brede programmering over de Japanse cultuur. Dit alles gaat plaatsvinden op een spectaculaire locatie: het cruiseschip ss Rotterdam.

Op de line-up van het Murakami Weekend staan onder anderen Joost van Bellen, Peter Buwalda, Jelle Brandt Corstius, Saskia De Coster, Ellen Deckwitz, Maarten Engeltjes, Wim Helsen, Benjamin Herman, Wilfried de Jong, The Kik, Pepijn Lanen, Yuri Honing, De Likt, Lavinia Meijer, Matthijs van Nieuwkerk, Jett Rebel, Georgina Verbaan, Niña Weijers en vele anderen.

Het Murakami Weekend viert de verschijning van Murakami’s nieuwe grote roman De moord op Commendatore. Op vrijdag 1 december verscheen deel 1 van dit boek, deel 2 verschijnt tijdens het Murakami Weekend. Het Murakami Weekend biedt plaats aan honderden Murakami-fans en daarmee is het in Nederland de grootste boekpresentatie ooit georganiseerd voor een buitenlandse schrijver.

Het blokkenschema bekijk je op www.murakami.nl, daar vind je tevens gedetailleerde informatie over alle programmaonderdelen, tickets zijn daar ook te koop.

 

Meer nieuws

  • Robin Block te gast in de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum

    16 april 2024

    In aflevering 31 van de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum is dichter Robin Block te gast. In de aflevering gaat David Van ReyBrouck in gesprek met Block over zijn dichtbundel Handleiding vo...

    Lees het hele bericht
  • Atlas Contact publiceert op 22 oktober 2024 de memoires van Aleksej Navalny getiteld ‘Patriot’

    11 april 2024

    Navalny is kort na zijn vergiftiging in 2020 aan Patriot begonnen. Het omvat zijn volledige levensverhaal: zijn jeugd, zijn activisme, zijn huwelijk en familie en zijn toewijding aan de zaak van de Ru...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights