Murakami Weekend: 13 en 14 januari

Het blokkenschema van het Murakami Weekend staat online en dat betekent dat je je route op 13 en 14 januari kunt uitstippelen. Het Murakami Weekend biedt twee dagen met programmeringen over de immens populaire Japanse auteur Haruki Murakami.

Tal van bekende Murakami-liefhebbers brengen tijdens het Murakami Weekend een ode aan de Japanse meester en met onder andere colleges over Japanse kunst, klassieke muziek en cinema biedt het Murakami Weekend ook een brede programmering over de Japanse cultuur. Dit alles gaat plaatsvinden op een spectaculaire locatie: het cruiseschip ss Rotterdam.

Op de line-up van het Murakami Weekend staan onder anderen Joost van Bellen, Peter Buwalda, Jelle Brandt Corstius, Saskia De Coster, Ellen Deckwitz, Maarten Engeltjes, Wim Helsen, Benjamin Herman, Wilfried de Jong, The Kik, Pepijn Lanen, Yuri Honing, De Likt, Lavinia Meijer, Matthijs van Nieuwkerk, Jett Rebel, Georgina Verbaan, Niña Weijers en vele anderen.

Het Murakami Weekend viert de verschijning van Murakami’s nieuwe grote roman De moord op Commendatore. Op vrijdag 1 december verscheen deel 1 van dit boek, deel 2 verschijnt tijdens het Murakami Weekend. Het Murakami Weekend biedt plaats aan honderden Murakami-fans en daarmee is het in Nederland de grootste boekpresentatie ooit georganiseerd voor een buitenlandse schrijver.

Het blokkenschema bekijk je op www.murakami.nl, daar vind je tevens gedetailleerde informatie over alle programmaonderdelen, tickets zijn daar ook te koop.

 

Meer nieuws

 • Vacatures: stagiair(e) op de afdeling pr & marketing fictie en non-fictie

  3 mei 2018

  Per augustus/september zoekt Uitgeverij Atlas Contact gedreven stagiair(e)s op de afdeling pr & marketing fictie en non-fictie voor 36 uur per week.  Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgever...

  Lees het hele bericht
 • De 100-jarige man is terug!

  12 juli 2018

  De 100-jarige man is terug. En hoe! De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden is na minder dan een week al toe aan een derde druk en is de bestsellerlijst binnengestormd op nummer #6. ...

  Lees het hele bericht
 • Bundel feministische essays over ‘Wat maakt de vrouw?’ verschijnt half februari bij uitgeverij Atlas Contact

  12 juli 2018

  Maartje Laterveer stelt een essaybundel samen die half februari 2019 bij uitgeverij Atlas Contact verschijnt. De bundel, met als centrale vraag ‘Wat maakt de vrouw?’, bevat bijdragen van schrijver...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda