Maarten Asscher neemt afscheid van Athenaeum Boekhandel

Met het symposium Het Woord Is Dood, Leve het Woord! in Spui25 heeft Maarten Asscher afscheid genomen als directeur van Athenaeum Boekhandel. Tegelijkertijd is zijn nieuwste essaybundel Toch zit het anders bij Atlas Contact verschenen. In Toch zit het anders gaat Maarten Asscher onderwerpen te lijf die hem de afgelopen decennia als uitgever, als kunstambtenaar, als boekhandelaar en bovenal als lezer hebben beziggehouden.

Caroline Reeders vervult per 1 februari de functie als directeur van Athenaeum Boekhandel. Caroline heeft een uitgebreide achtergrond in de vakwereld van media en boeken; ze studeerde Nederlands en Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, werkte onder meer bij Het Spectrum en De Arbeiderspers en bij Atlas Contact is ze de afgelopen maanden werkzaam geweest als ad interim commercieel directeur. Meer…

Meer nieuws

 • Vacatures: stagiaire op de afdeling pr & marketing fictie

  1 oktober 2018

   Uitgeverij Atlas Contact zoekt per direct een gedreven stagiaire op de afdeling pr & marketing fictie voor 32 - 36 uur per week.  Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgeverij en leren hoe ...

  Lees het hele bericht
 • Atlas Contact lanceert De scharrelaar, een vogeltijdschrift voor lezers

  8 november 2018

  In april 2019 verschijnt bij Atlas Contact het eerste nummer van De scharrelaar, een nieuw literair tijdschrift voor vogelliefhebbers, dat wordt geschreven door vogelaars met liefde voor schrijven en ...

  Lees het hele bericht
 • Veel media-aandacht voor En dan nu het goede nieuws

  7 november 2018

  Ze zijn overal: bijzondere mensen die haast achteloos en vaak tegen de stroom in een fijnere plek maken van hun straat, dorp of de wereld. Journalisten Franka Hummels en Karin Sitalsing komen ge...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda