Maarten Asscher neemt afscheid van Athenaeum Boekhandel

Met het symposium Het Woord Is Dood, Leve het Woord! in Spui25 heeft Maarten Asscher afscheid genomen als directeur van Athenaeum Boekhandel. Tegelijkertijd is zijn nieuwste essaybundel Toch zit het anders bij Atlas Contact verschenen. In Toch zit het anders gaat Maarten Asscher onderwerpen te lijf die hem de afgelopen decennia als uitgever, als kunstambtenaar, als boekhandelaar en bovenal als lezer hebben beziggehouden.

Caroline Reeders vervult per 1 februari de functie als directeur van Athenaeum Boekhandel. Caroline heeft een uitgebreide achtergrond in de vakwereld van media en boeken; ze studeerde Nederlands en Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, werkte onder meer bij Het Spectrum en De Arbeiderspers en bij Atlas Contact is ze de afgelopen maanden werkzaam geweest als ad interim commercieel directeur. Meer…

Meer nieuws

 • Boekenweekthema Natuur: lezingen door Koos Dijksterhuis

  21 februari 2018

  Deze maand verscheen Handboek voor natuurwandelingen van Koos Dijksterhuis. Wandelend door twaalf verschillende soorten landschappen beschrijft  de auteur waar hij loopt, wat hij ziet en waarom hij d...

  Lees het hele bericht
 • Boekpresentatie ‘Uber voor alles’ in Pakhuis de Zwijger

  21 februari 2018

  Het boek Uber voor alles van Rens Lieman wordt op donderdagavond 1 maart feestelijk gepresenteerd in Pakhuis de Zwijger. Het boek is sinds kort overal verkrijgbaar en staat volop in de belangstelling....

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda