Maarten Asscher neemt afscheid van Athenaeum Boekhandel

Met het symposium Het Woord Is Dood, Leve het Woord! in Spui25 heeft Maarten Asscher afscheid genomen als directeur van Athenaeum Boekhandel. Tegelijkertijd is zijn nieuwste essaybundel Toch zit het anders bij Atlas Contact verschenen. In Toch zit het anders gaat Maarten Asscher onderwerpen te lijf die hem de afgelopen decennia als uitgever, als kunstambtenaar, als boekhandelaar en bovenal als lezer hebben beziggehouden.

Caroline Reeders vervult per 1 februari de functie als directeur van Athenaeum Boekhandel. Caroline heeft een uitgebreide achtergrond in de vakwereld van media en boeken; ze studeerde Nederlands en Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, werkte onder meer bij Het Spectrum en De Arbeiderspers en bij Atlas Contact is ze de afgelopen maanden werkzaam geweest als ad interim commercieel directeur. Meer…

Meer nieuws

 • ‘B-unlimited: de methode Wilders’ met Simon(e) van Saarloos

  22 mei 2018

  Filosoof en schrijver Simon(e) van Saarloos volgde het strafproces tegen Geert Wilders op de voet, dat werd gestart naar aanleiding van zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak in 2014. ‘Wie mij wil s...

  Lees het hele bericht
 • Nieuwe podcast: Joris Luyendijk in gesprek met Ulrike Guérot over populisme in Europa

  22 mei 2018

  Bij Uitgeverij Atlas Contact verschijnt vandaag de vierdelige podcast over De nieuwe burgeroorlog, het onlangs verschenen boek van hoogleraar Europese politiek en democratie Ulrike Guérot. Europa ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda