Vonne van der Meer en Joubert Pignon op shortlist J.M.A. Biesheuvelprijs 2018

Onze auteurs Vonne van der Meer en Joubert Pignon zijn genomineerd voor de J.M.A. Biesheuvelprijs,  een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de schrijver van de beste korteverhalenbundel in de Nederlandse taal. Van der Meer maakt kans met haar bundel Brood, zout, wijn en Pignon met het tragikomische Mooie lieve schat.

Op 21 februari 2018, tijdens de Week van het Korte Verhaal, wordt de winnaar van de vierde J.M.A. Biesheuvelprijs bekendgemaakt. Klik hier voor meer informatie over de prijsuitreiking.

Meer nieuws

 • J.H. Donnerprijs voor Maarten Asscher

  13 februari 2019

  Maarten Asscher heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Koninklijke Boekverkopersbond de J.H. Donnerprijs uitgereikt gekregen. De Boekverkopersbond kent de J.H. Donnerprijs toe aan een persoon die...

  Lees het hele bericht
 • De 3 denkfouten die iedereen maakt – jij dus ook

  7 februari 2019

  Planningen lopen bijna altijd uit, en we blijven zitten bij een slechte film ‘omdat het anders zonde is van ons geld.’ Onze hersenen staan helder denken nogal eens in de weg. De oorsprong van veel...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda