Boeklancering: De verborgen geschiedenis van de iPhone

Op woensdag 21 februari wordt Het almachtige apparaat van tech journalist Brian Merchant gelanceerd. Boris Veldhuijzen van Zanten gaat met een aantal gasten in gesprek over dit bijzondere boek waarin Merchant de geheimen blootlegt van een van de meest gesloten bedrijven in de geschiedenis.

Het almachtige apparaat wordt in eerste instantie uitgegeven in een exclusieve luxe editie in mooie bewaardoos (op = op!) en zal bij de presentatie voor het eerst verkrijgbaar zijn.

Thema’s die aan bod komen tijdens de book talk zijn:

  • het ontstaan van de iPhone;
  • de enorme strijd hierom binnen Apple;
  • de manier waarop deze disruptieve innovatie van Apple het waardevolste bedrijf ooit maakte;
  • een inkijkje waar de iPhone wordt gemaakt (lithiummijn in Chili, een giftige Keniaanse afvalbelt en de beruchte ‘zelfmoordfabriek’ van Foxconn).

De boeklancering vindt plaats op 21 februari 2018, vanaf 19.00 uur (18.30 uur zaal open) in TQ, Singel 522 te Amsterdam.
De entree is gratis. Inschrijven kan hier.

Met medewerking van: Erwin Blom, Oscar Kneppers, Rens Lieman, Bertrand Weegenaar en Gonny van der Zwaag.

Meer nieuws

  • Jonny Steinberg wint The National Book Critics Circle Award met ‘Winnie & Nelson’

    25 maart 2024

    The National Book Critics Circle (NBCC) Award in de categorie biografie gaat dit jaar naar Winnie & Nelson. Portret van een huwelijk van Jonny Steinberg. In dit boek ontrafelt Jonny Steinberg het ...

    Lees het hele bericht
  • 4 ●●●● in NRC voor ‘Dit is jouw tijd’, de nieuwe roman van Bertram Koeleman

    25 maart 2024

    Stemmig én intiem als een film van David Lynch, zo noemt NRC recensent Sebastiaan Kort Dit is jouw tijd, de nieuwe roman van Bertram Koeleman waarin hoofdpersoon Mart Rebius acteurs inschakelt om een...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights