Ewoud Kieft wint Kleio Klasseprijs met ‘Het verboden boek’

De winnaar van de Kleio Klasseprijs 2018 is ‘Het verboden boek’ van Ewoud Kieft. De Kleio Klasseprijs wordt elk jaar uitgereikt aan het best bruikbare boek voor de geschiedenisles. De redactie van Kleio, tijdschrift voor docenten geschiedenis, kiest vier boeken uit, de lezers van Kleio kiezen vervolgens de winnaar. ‘Het verboden boek’ won met duidelijke voorsprong van de andere genomineerden. Kleio is een uitgave van de Vereniging voor Docenten Geschiedenis en Staatsinrichting (VGN).
 

 

 

Meer nieuws

 • Najaarsaanbieding 2018

  21 juni 2018

  Bekijk hier de te verwachten titels van de najaarsaanbieding 2018 voor Fictie, Non-fictie, Business Contact en Olympus.       Fictie https://issuu.com/vbku/docs/2097_ac_n...

  Lees het hele bericht
 • ‘Moed en overmoed’ van Jessica Voeten en Angela Dekker op longlist Biografieprijs

  18 juni 2018

  Op de longlist voor de Nederlandse Biografieprijs 2018 staat 'Moed en overmoed, leven en tijd van Mata-Hari', geschreven door Jessica Voeten en Angela Dekker. De jury heeft uit meer dan honderdvijfti...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda