Ewoud Kieft wint Kleio Klasseprijs met ‘Het verboden boek’

De winnaar van de Kleio Klasseprijs 2018 is ‘Het verboden boek’ van Ewoud Kieft. De Kleio Klasseprijs wordt elk jaar uitgereikt aan het best bruikbare boek voor de geschiedenisles. De redactie van Kleio, tijdschrift voor docenten geschiedenis, kiest vier boeken uit, de lezers van Kleio kiezen vervolgens de winnaar. ‘Het verboden boek’ won met duidelijke voorsprong van de andere genomineerden. Kleio is een uitgave van de Vereniging voor Docenten Geschiedenis en Staatsinrichting (VGN).
 

 

 

Meer nieuws

 • Bob Holmes in Nederland ter gelegenheid van PINC Conference

  23 maart 2018

  Wetenschapsjournalist Bob Holmes komt naar Nederland op uitnodiging van de PINC (People, Ideas, Nature, Creativity) Conference in Zeist. Op 15 mei 2018 zal Holmes tijdens dit evenement een lezing geve...

  Lees het hele bericht
 • Lancering ‘Alles wat was’ van Willem Melchior

  23 maart 2018

  Afgelopen woensdag 21 maart is het boek Alles wat was van onze auteur Willem Melchior gepresenteerd. Het boek bestaat uit dagboekfragmenten over Melchiors strijd tegen keelkanker, die de verwijdering...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda