Ewoud Kieft wint Kleio Klasseprijs met ‘Het verboden boek’

De winnaar van de Kleio Klasseprijs 2018 is ‘Het verboden boek’ van Ewoud Kieft. De Kleio Klasseprijs wordt elk jaar uitgereikt aan het best bruikbare boek voor de geschiedenisles. De redactie van Kleio, tijdschrift voor docenten geschiedenis, kiest vier boeken uit, de lezers van Kleio kiezen vervolgens de winnaar. ‘Het verboden boek’ won met duidelijke voorsprong van de andere genomineerden. Kleio is een uitgave van de Vereniging voor Docenten Geschiedenis en Staatsinrichting (VGN).
 

 

 

Meer nieuws

 • Vacatures: stagiaire op de afdeling pr & marketing fictie

  3 mei 2018

   Uitgeverij Atlas Contact zoekt per direct een gedreven stagiaire op de afdeling pr & marketing fictie voor 32 - 36 uur per week.  Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgeverij en leren hoe ...

  Lees het hele bericht
 • Oeuvre Nelleke Noordervliet bekroond met Constantijn Huygens-prijs 2018

  21 september 2018

  De Contantijn Huygens-prijs 2018 is toegekend aan Nelleke Noordervliet. Zij ontvangt de prijs voor haar hele oeuvre. De Huygens-prijs wordt jaarlijks toegekend en is een van de literaire prijzen die d...

  Lees het hele bericht
 • 5 titels van Atlas Contact genomineerd voor de Vlaamse LangZullenWeLezen-trofee

  20 september 2018

  Maar liefst vijf titels van Atlas Contact zijn genomineerd voor de LangZullenWeLezen-trofeeën. Dit zijn de boekenprijzen die de VRT en haar partners dit jaar voor het eerst uitreiken in het kader van...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda