Lezen over je brein in de hersenweek

Het is deze week Brain Awareness Week en dan is er extra aandacht voor hoe onze hersenen werken. Voor u zetten we onze ‘brein’-boeken op een rijtje. Om u te verdiepen in en te verwonderen over de unieke wereld van de hersens, ons brein en ons denken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws

 • Bob Holmes in Nederland ter gelegenheid van PINC Conference

  23 maart 2018

  Wetenschapsjournalist Bob Holmes komt naar Nederland op uitnodiging van de PINC (People, Ideas, Nature, Creativity) Conference in Zeist. Op 15 mei 2018 zal Holmes tijdens dit evenement een lezing geve...

  Lees het hele bericht
 • Lancering ‘Alles wat was’ van Willem Melchior

  23 maart 2018

  Afgelopen woensdag 21 maart is het boek Alles wat was van onze auteur Willem Melchior gepresenteerd. Het boek bestaat uit dagboekfragmenten over Melchiors strijd tegen keelkanker, die de verwijdering...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda