Ulrike Guérot op campagne in Nederland voor nieuw Europa

Historica, hoogleraar, filosoof en oprichter oprichter van het European Democracy Lab (EDL), Ulrike Guérot, gaat de komende week op verschillende plaatsen in Nederland in gesprek over het Nieuwe Europa. Deze week verschijnt haar tweede boek ‘De nieuwe burgeroorlog – hoe populisme het open Europa bedreigt’. Ter gelegenheid daarvan spreekt ze over de op niet mis te verstane wijze het democratisch tekort van de Europese Unie op deze plaatsen:

13 maart is ze te gast in Maastricht, waar ze tijdens een Studium generale een lezing geeft.

14 maart is ze te gast in Nijmegen, waar ze voor Radboud Reflects spreekt.

15 maart gaat ze in Utrecht in gesprek met de Jonge Democraten, aanvang 20.30, locatie De Florin in Utrecht.

17 maart gaat ze in gesprek met Joris Luyendijk in Paradiso Noord Amsterdam.

Meer nieuws

 • Bob Holmes in Nederland ter gelegenheid van PINC Conference

  23 maart 2018

  Wetenschapsjournalist Bob Holmes komt naar Nederland op uitnodiging van de PINC (People, Ideas, Nature, Creativity) Conference in Zeist. Op 15 mei 2018 zal Holmes tijdens dit evenement een lezing geve...

  Lees het hele bericht
 • Lancering ‘Alles wat was’ van Willem Melchior

  23 maart 2018

  Afgelopen woensdag 21 maart is het boek Alles wat was van onze auteur Willem Melchior gepresenteerd. Het boek bestaat uit dagboekfragmenten over Melchiors strijd tegen keelkanker, die de verwijdering...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda