Rob Waumans komt op 2 mei 1977 tien minuten na zijn broer ter wereld. In 2009 begint hij met het schrijven van korte verhalen en hij debuteert in datzelfde jaar in literair tijdschrift De Brakke Hond. Eerder publiceerde hij onder andere columns op viva.nl en een kort verhaal in Het Beste van NightWriters. Met Als je de stad binnenrijdt komt hij op de longlist voor de Academica Literatuurprijs 2012. (Foto: Tessa Posthuma de Boer) 

Deel dit met anderen


Boeken van Rob Waumans

  • ISBN 9789025452650
    Nadat de Russen Berlijn hebben ingenomen, keert de Joodse musicus Valentin Grossman na jarenlange onderduik terug naar huis. Zijn geliefde Elise is tijdens de zware bombardementen van april in verwarde toestand gevlucht en spoorloos verdwenen. Tegen het decor van een kapotgeschoten stad waarin de wraakzuchtige...
  • ISBN 9789025436001
    Gert Verhulst is de meest toegewijde parkeerbeheerder van Amsterdam. Hij begint graag vroeg, pauzeert nooit te lang en houdt thuis een dagelijkse scorelijst bij met het aantal uitgeschreven boetes.
    Na het verlies van zijn moeder vallen ongemerkt de zekerheden in zijn dagelijkse leven weg. Steeds...
Voornaam
Rob
Achternaam
Waumans


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda