Aftellen

Alan Weisman

onze laatste kans op een toekomst op aarde

De wereld met ons

De wereld kan het best zonder de mens af. Geen probleem zelfs, de natuur gaat wel door, en menselijke sporen zullen op den duur uitgewist worden. Maar voor de mens klinkt dat helemaal niet zo geruststellend. Iin Aftellen laat Alan Weisman zien hoe we dit scenario kunnen voorkomen. Dat kan, al moeten we dan wel iets doen. Op dit ogenblik komen er elke drie dagen evenveel nieuwe aardbewoners bij als Amsterdam inwoners heeft. En daar is de aarde op den duur niet tegen opgewassen. Weisman gaat op reis langs plaatsen waar veel mensen dicht bij elkaar wonen om te zien hoe dat gaat, en of dat gaat. Hoeveel mensen kan de aarde aan? En wat kunnen we doen om daar uit te komen? Aftellen is een ontnuchterend, verhelderend en ook hoopvol boek.
€ 34,99 Paperback / softback Op voorraad

Uitdagend en ontnuchterend, een levendig boek dat ons inzicht geeft in de toekomst. - Publishers Weekly

Weisman is nergens bang voor. Hij durft alle grote vragen te stellen, en geeft niet op voor hij antwoord krijgt. - Craig Childs

  • Aftellen - Alan Weisman
  • afbeelding 2
ISBN
9789045018416
Pagina's
496
Type
Paperback / softback
Vertaler
Rogier van Kappel
Afmeting
230 mm x 150 mm x 38 mm
Gepubliceerd
juli 2014
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact
Genre
Evolutie


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Gerelateerde boeken