Begin met het waarom

Simon Sinek

de gouden cirkel van ondernemen

Wat hebben grote, inspirerende leiders als Steve Jobs en Martin Luther King met elkaar gemeen? Ze weten allebei dondersgoed waaróm ze doen wat ze doen. Simon Sinek merkte dat organisaties en leiders die het Waarom als uitgangspunt nemen succesvoller, invloedrijker en innovatiever zijn. Ze vormen een bron van inspiratie voor hun medewerkers en creëren loyale klanten.

Begin met het waarom helpt je om beter en authentieker te leven en om je omgeving te inspireren. Met vele voorbeelden uit de praktijk laat Sinek zien dat het werkt. Dit boek is gebaseerd op de ideeën uit zijn presentatie over leiderschap op TEDx, waarmee hij wereldwijd de aandacht trok.

€ 24,99 Paperback / softback Niet op voorraad
ISBN
9789047004943
Pagina's
240
Type
Paperback / softback
Vertaler
Vanja Walsmit
Afmeting
211 mm x 136 mm x 24 mm
Gepubliceerd
januari 2013
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Simon Sinek heeft iets ontdekt. Gewone managers komen snel terzake: Wat gaan we doen en Hoe? Leiders staan stil bij Waarom. Want als je de zin ervan ziet, krijg je er zin in. Sinek spreekt van de gouden cirkel. Dat klinkt een beetje als de holy grail. En dat is het ook.’ – Harry Starren

Begin met het waarom is een van de meest nuttige en indrukwekkende boeken die ik de laatste jaren gelezen heb. Het is simpel en verfijnd en laat ons zien hoe leiderschap zou moeten zijn. Een echte aanrader!’ – William Ury, co-auteur van de everseller en (management)klassieker Excellent onderhandelen