Bij mij aan tafel

Nigella Lawson

Het geluk van thuiskoken

Een ode aan het thuiskoken

Voor Nigella Lawson, de koningin van de thuiskeuken, draait eten om herinneringen, 'Bij mij aan tafel' is daar een afspiegeling van. Het bevat recepten van de gerechten die ze at in haar jeugd, het eten dat ze bereidt voor vrienden en familie, kortom: gerechten die het best smaken wanneer je ze eet te midden van de mensen die je lief zijn. Van klassieke Nigella-gerechten als ovenschotels, gebraden kip, brownies voor noodgevallen en witte-chocoladecheesecake, tot verrassende gerechten en ingrediënten als witte-misohummus, fateh met rundvlees en aubergine en gehaktballetjes met orzo. Deze recepten zijn favoriet bij Nigella aan tafel en zullen dat ook bij jou worden.
€ 34,99 Hardback Op voorraad
ISBN
9789045035383
Pagina's
288
Type
Hardback
Vertaler
Ingrid Buthod-Girard, Toos IJdema, Akkie de Jong
Afmeting
253 mm x 196 mm x 26 mm
Gepubliceerd
oktober 2017
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Gerelateerde boeken

Dit boek in de pers

Nigella Lawson heeft het weer voor elkaar. Met haar nieuwe boek geeft ze je het gevoel dat je de komende maanden eigenlijk niets anders wil doen dan dát maken wat zij haar vrienden en familie thuis ook voorzet. – Leidsch Dagblad

Kookgodin Nigella is een van mijn lievelingsauteurs. - Janneke Vreugdenhil, NRC Handelsblad

Lawsons recepten zijn even rijk en liefdevol en sterk en sexy als ze zelf is. - The Guardian