Brood, zout, wijn

Vonne van der Meer

Brood, opdat je in dit huis gezondheid en voorspoed zult kennen. Zout, opdat je leven hier niet eentonig zal zijn. En de wijn heb ik er zelf bij bedacht: dat je hier maar gelukkig mag worden. Geen verandering haalt zoveel overhoop als een verhuizing. Wennen aan een nieuw huis en het afscheid van het oude leven zijn de rode draad in de verhalen in Brood, zout, wijn. Een vrouw heeft zoveel moeite met het vertrek uit haar geliefde huis dat ze er op een nacht terugkeert en inbreekt. Een weduwe begraaft een Jozefbeeld in de tuin - baat het niet dan schaadt het niet - om de verkoop van haar huis te bespoedigen. Een makelaar vindt de jonge vrouw van het stel aan wie hij een appartement probeert te verkopen veel te aardig voor de praatjesmaker naast haar. Moet hij ingrijpen of niet? De personages in Brood, zout, wijn zijn met veel gevoel voor detail getekend, en in al hun tekortkomingen pijnlijk herkenbaar.
€ 19,99 Paperback / softback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk

Quotes

Een ontwapenend eerlijke bundel, van een doorgewinterde auteur. **** – Trouw

Een verademing, om iemand weer eens goed te mogen uitlachen. **** - Volkskrant

Vonne van der Meer - een van de beste auteurs van nu – Linda

Gevoelig maar niet voorzichtig, herkenbaar maar ook onvoorspelbaar **** – AD

Vonne van der Meers verhalen [...] zijn moedig en getuigen van een scherp psychologisch inzicht. – Magazine

Wie denkt dat vrouwen van middelbare leeftijd geen verlangens meer kennen, zou de verhalen van Vonne van der Meer moeten lezen. **** - Elsevier

  • Brood, zout, wijn - Vonne van der Meer
  • afbeelding 2
ISBN
9789025450700
Pagina's
192
Afmeting
200 mm x 126 mm x 18 mm
Gepubliceerd
17-08-2017
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in