Het mysterie van de liefde

Jonah Lehrer

Liefde in alle verschijningsvormenLiefde is de emotie die ons leven regeert, een altijd aanwezige kracht, de basis van al onze bindingen, van romantische tot vriendschappelijke en religieuze. Mensen kunnen niet zonder, ze moeten zich hechten. Tegenover liefde staan uitsluiting, onthechting, haat. Niets roept sterkere emoties op dan het verlies van liefde. Jonah Lehrer, vermaard schrijver die wetenschap toegankelijk maakt, richt zich in dit boek op liefde in al haar vormen, niet alleen de romantische en gepassioneerde, maar ook die tussen ouders en kinderen, vriendschap, de liefde voor God, voor huisdieren en overledenen.

Het mysterie van de liefde verkent de psychologische, biologische, neurologische en evolutionaire feiten van de liefde. Lehrer maakt de lezer deelgenoot van het wetenschappelijk onderzoek op dit gebied. Hij schenkt een wereld aan kennis – maar het mysterie blijft intact.

€ 24,99 Paperback / softback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk
  • Het mysterie van de liefde - Jonah Lehrer
  • afbeelding 2
ISBN
9789045026800
Pagina's
320
Afmeting
211 mm x 136 mm x 29 mm
Gepubliceerd
01-04-2017
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact
Genre
Psychologie algemeen


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Gerelateerde boeken