Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Laat u verleiden door het boek van Christoph Ribbat en bereidt u erop voor om door te dringen tot de geheimen en de geschiedenis van een instituut dat zo aanwezig is in onze belevingswereld. Een sappig, onderhoudend en uitstekend gedocumenteerd verhaal. – Ferran Adrià, sterkok van voormalig restaurant El Bulli

[...] net een tafel vol tapas [...] licht verteerbare hapjes die toch wetenschappelijk verantwoord zijn [...] een prachtig beeld van het restaurant door de eeuwen heen. **** – Algemeen Dagblad

Een heel lezenswaardige en fascinerende geschiedenis. – Mr McCool

Een briljante culturele en sociale geschiedenis van het restaurant. – Pushkin Press

Tempo, tempo! In korte scènes raast het boek door de geschiedenis van het restaurant. – Der Tagesspiegel

Léés dit boek. Het is niet dik en vertelt u op zeer verrassende wijze alles over de gastronomie, van McDonalds tot El Bulli. Kopen! – Quote