Kerstdagen

Jeanette Winterson

12 verhalen en 12 feestelijke recepten voor 12 dagen

Boek van de maand DWDD! 

Magische verhalen voor winterse dagenMagie is een hoofdingrediënt in het speelse, vindingrijke oeuvre van Jeanette Winterson, en nu laat ze haar fantasie de vrije loop in twaalf betoverende (kerst)verhalen voor de donkere, koude avonden - aangevuld met twaalf feestelijke recepten voor een vleugje Engelse kerstsfeer. In een afgelegen victoriaans huis aan zee, tijdens de langste nacht van het jaar, hoort de eenzame gast 's nachts mysterieuze geluiden op zolder. Een vrouw alleen wordt getroost door een filosofische fee die haar een wens laat doen. Een ezel geeft zijn bijzondere visie op het verhaal van de geboorte van Jezus. Of ze nou heidens of Bijbels of gothic of autobiografisch zijn, de twaalf verhalen in Kerstdagen zullen onze kinderlijke verbazing over en geloof in de kerst opnieuw aanwakkeren. Deze verhalen worden door Winterson aangevuld met haar eigen bijzondere kerstherinneringen en twaalf feestelijke, nostalgische kerstrecepten.
€ 22,50 Hardback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk

Quotes

‘Wat ik heel knap vind wat Jeanette doet in het boek is vertellen wat de magie van verhalen vertellen met ons doet. Dat laat ze heel erg mooi zien. We lezen verhalen om onszelf beter te begrijpen, troost te zoeken, maar ook voor ontspanning. En dat zit er eigenlijk allemaal in. Het mooiste is dat het laat zien dat iedereen mag zijn wie die is.’ – Boekhandelaar Lenneke de Ruijter, boekenpanel DWDD

  • Kerstdagen - Jeanette Winterson
  • afbeelding 2
ISBN
9789025449346
Pagina's
336
Afmeting
218 mm x 144 mm x 38 mm
Gepubliceerd
08-12-2016
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact
Genre
Vertaalde verhalenbundels


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Gerelateerde boeken