Het laatste toevluchtsoord van de manKom mee met Bjørn Gabrielsen naar de mancave. Het maakt niet uit of het een schuur is, een hok, kelder, boothuis of tuinhuisje. Het is de enige kamer die níét is opgetrokken uit glas en roestvrij staal naar hedendaags ontwerp, de kamer waar het níét gaat over bijpassende tinten of fijnzinnige symmetrie. Het is het heiligdom van de man, de plek waar hij het voor het zeggen heeft. En of er nu in rij en gelid gereedschappen aan de muur hangen, of fietsen of gitaren, of dat er overal stapels boeken liggen: de mancave is een eigen plek die men uitsluitend op uitnodiging mag betreden. Mancave is een korte, amusante cultuurgeschiedenis met talloze praktische tips. Voor een nieuw begrip van mannelijkheid.

€ 18,99 Hardback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk

Quotes

Ik heb het in één ruk uitgelezen. Geestig, vol leuke feiten en onverwachte beschouwingen over van alles: de huidige maatschappij, onze eetpatronen, de relaties tussen mannen en vrouwen - gerelateerd aan schuurtjes, kelders en garages, uiteraard. Zeker een boekje dat ik mensen cadeau zou willen geven.- Paula Stevens, vertaalster van o.a. De vlamberken van Lars Mytting en Haaienkoorts van Morten Strøksnes

  • Mancave - Bjørn Gabrielsen
  • afbeelding 2
ISBN
9789045033617
Pagina's
176
Afmeting
210 mm x 134 mm x 20 mm
Gepubliceerd
12-05-2017
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Gerelateerde boeken