Niets verdwijnt

Elanor Dymott

Tijdens een bezoek aan zijn oude college in Oxford wordt de vrouw van Alex Petersen, de mooie en levenslustige Rachel, vermoord. Alex’ leven verandert ingrijpend. Een halfjaar na de moord keert Alex terug naar Oxford. Stap voor stap probeert hij het mysterie rond haar dood te ontrafelen.

Alex wordt in Oxford hartelijk ontvangen door Harry, voormalig docent en mentor van Rachel, een man die tijdens haar leven overal bij betrokken lijkt te zijn. Maar welke rol speelt Harry? En wat hebben haar universiteitsvrienden, Anthony en Cissy, ermee te maken? Zij deelden een voorliefde voor verboden activiteiten met Rachel. Langzamerhand leert Alex dat noch zijn eigen leven noch zijn liefde ook maar enigszins is wat hij dacht.

‘Een literaire thriller verpakt in een whodunit-liefdesverhaal.’ – John Boyne, auteur van De jongen in de gestreepte pyjama

‘Superieur. Een uitzonderlijke roman. De plot is overtuigend zonder afgezaagd te zijn.’ – The Observer

‘De spanning van Nicci French en de bruisende intelligentie van Donna Tarts De verborgen geschiedenis. Lees dit boek nu voordat iedereen erover praat.’ – Elle

€ 19,95 Paperback / softback Niet op voorraad
ISBN
9789045802817
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Vertaler
Ton Heuvelmans
Afmeting
231 mm x 150 mm x 36 mm
Gepubliceerd
augustus 2012
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact
Genre
Literaire thriller


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in