Ontrafelen

Jenny Downham

Nieuwe roman van bestsellerauteur van Voordat ik doodga

De zeventienjarige Katie moet bekomen van een pijnlijk misverstand met haar hartsvriendin. En dan belandt haar flamboyante, elegante grootmoeder Mary plotsklaps midden in Katies gezinnetje. Mary heeft alleen nog flarden van herinneringen aan een intens verleden vol vreugde en verdriet. Ergens in dat verleden ligt een familiegeheim dat te maken heeft met Katies moeder, en alleen Katie kan Mary helpen om dit op te diepen.

Jenny Downhams debuut Voor ik doodga, over een tienermeisje met nog maar een paar maanden te leven, veroverde 35 landen en ontroerde meer dan 1,3 miljoen lezers wereldwijd, zowel jong als oud. In Nederland alleen zijn er meer dan 100.000 exemplaren van verkocht. Downham werd alom geprezen om haar fijngevoelige, onsentimentele kijk op de belevingswereld van een tiener en om haar inlevingsvermogen – talenten die ze opnieuw voor de dag brengt in Ontrafelen.

€ 20,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025446512
Pagina's
448
Type
Paperback / softback
Vertaler
Mariette van Gelder
Afmeting
211 mm x 134 mm x 35 mm
Gepubliceerd
november 2015
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact
Genre
Vertaalde literaire roman, novelle


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Gerelateerde boeken

Dit boek in de pers

"Jenny Downham weet feilloos de worstelingen van een dementerende vrouw op papier te zetten. Indrukwekkend! (…) Een aanrader om te lezen!" – Boekenbeschrijfster.nl