Atlas Contact Facebook Twitter

Super eten voor superkinderen Tim Noakes, Jonno Proudfoot, Bridget Surtees

gezond eten met het hele gezin: minder suiker, meer smaak, meer plezier

Voor gezond gevarieerd en lekker eten geldt: jong geleerd, is oud gedaan

€ 29,99 Beschikbaar Bestel dit boek 
  • Paperback
  • 400 blz.
  • ISBN 9789045033716
  • april 2017


Vraag jij je ook weleens af wat je vandaag weer moet koken? Wat je kinderen op een bepaalde leeftijd aan voedingsstoffen nodig hebben? Hoe je je kinderen gezond kunt laten eten van gerechten waar je zelf ook van geniet? Super eten voor superkinderen geeft je antwoorden en oplossingen.

We worden tegenwoordig overspoeld door voedingsadviezen. Voor welwillende maar drukbezette ouders is het niet eenvoudig om daar wijs uit te worden. ‘Echt eten’-experts professor Tim Noakes en chef-kok Jonno Proudfoot schreven eerder de internationale bestseller De Real Meal Revolutie. Samen met kinderdiëtiste Bridget Surtees bieden ze nu praktische én wetenschappelijk onderbouwde adviezen speciaal gericht op voeding voor kinderen.

In dit boek vind je naast deskundige informatie ook handige schema’s, praktische tips en meer dan 150 recepten, van ontbijt en meeneemlunches tot lekker gezonde toetjes en traktaties. Voor gevarieerd en vers eten geldt: jong geleerd, is oud gedaan. Super eten voor superkinderen is een wake-upcall voor ouders van nu, maar vooral een smaakrijk receptenboek en steun in de rug. De ultieme gids om samen bewust en gezond te genieten.

PDF Download hier een fragment van Super eten voor superkinderen in PDF-bestand.

Recente boeken

 

Dit boek in de pers

Eindelijk een kookboek - en eigenlijk is het veel meer dan dat - dat we echt gebruiken. Het inspireert ons als ouders enorm om bewuster bezig te zijn met het verantwoord (op)voeden van onze superhelden in wording. – Annette de Graaf, MOMspiration.nl

Wat een zalig boek is dit! Onmisbaar voor elke ouder die zn kind gezond, evenwichtig, bewust, puur en eerlijk wil (op)voeden met vooral heel veel liefde voor eten. Boordevol praktische tips en heerlijke, eenvoudige recepten voor kinderen van elke leeftijd met drukbezette ouders. – Rani de Coninck, presentatrice van o.a. het televisieprogramma Mijn Restaurant (VTM) en radio JOE fm

Echt een tof boek vol gezonde recepten voor kinderen. – Lovemyfood.nl

Een totaalboek dat in geen enkel gezin met kinderen mag ontbreken. – Booklovers.com

 
 
Atlascontact.nl maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.