De Grote Geschiedenisshow – Purmerend

Je wordt er niks wijzer van, maar je steekt er wel wat van op

Muziek, ontroerende verhalen, humor en oeroude liedjes. Het verleden leeft! Jos Palm en Nelleke Noordervliet, bekend van o.a. VPRO’s radioprogramma OVT, nemen bevriende historici mee naar uw theater. Ze brengen een amusante avond over de geschiedenis van Nederland. Van Bonifatius tot krakersrellen, van Keizer Augustus tot Colijn, van Audrey Hepburn tot Maxima en van automobiel tot wasmachine. Elke avond is compleet anders. Niek Barendsen verzorgt de muzikale intermezzo’s op deze historische avond. Met onder meer de volgende prominenten in wisselende samenstelling: Hanneke Groenteman, Ad van Liempt, Fik Meijer, Alexander Münninghoff, Elsbeth Etty, Wim Berkelaar, Hans Aarsman, Annegreet van Bergen, Marita Mathijsen, Frank Westerman en Philip Freriks.

Meer nieuws

 • Lezing Adriaan van Dis bij De Skâns in Gorredijk

  24 mei 2017

  Adriaan van Dis geeft op woensdag 27 december 2017 van 20.30 - 22.30 uur een lezing in De Skâns in Gorredijk. De literaire avond zal gaan over zijn eigen werk met o.a. "Ik kom terug". Er is gelegenhe...

  Lees het hele bericht
 • Adriaan van Dis in De Nieuwe Bibliotheek (Almere)

  24 mei 2017

  Donderdag 21 september is Adriaan van Dis om 20.00 uur te zien in de Nieuwe Bibliotheek in Almere.

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda