Wijnspijsbijbel – INCLUSIEF BOEK! Zaterdag 9 december in Restaurant STAAL Haarlem

Zaterdagavond 9 december kunt u genieten van een viergangenmenu met bijpassende wijnen en een toelichting van maar liefst twee vinologen (Oda van Stekelenburg en Tekla van ’t Hull) en de redacteur van De wijn-spijsbijbel van Victoria Moore dat centraal staat tijdens deze culinaire avond die in samenwerking met Restaurant STAAL Haarlem​ wordt georganiseerd. Voor maar liefst €49,99 krijgt u een viergangendiner, vier proefglaasjes wijn én het boek De wijn-spijsbijbel! Eet en drinkt u mee? Reserveren kan nu via info@staalhaarlem.nl.

Aanvang: Zaterdag 9 december 18.30 uur
Locatie: Staal, Gedempte Oude Gracht 46 in Haarlem
Toegang: € 49,99 p.p. incl. viergangendiner, vier bijpassende proefglazen wijn en het boek De wijn-spijsbijbel t.w.v. € 34,99.

  

Meer nieuws

 • Koos Dijksterhuis verzorgt lezing tijdens Regionale Vogeldag Noord-Holland

  21 februari 2018

  Zondag 13 mei verzorgt Koos Dijksterhuis naar aanleiding van zijn nieuwe boek Handboek voor natuurwandelingen een lezing in Spaarndam tijdens de Regionale Vogeldag van Noord-Holland. Meer informat...

  Lees het hele bericht
 • Koos Dijksterhuis verzorgt lezing  in bliotheek Westland

  21 februari 2018

  Woensdagavond 21 maart verzorgt Koos Dijksterhuis naar aanleiding van zijn nieuwe boek Handboek voor natuurwandelingen een lezing in bibliotheek Westland.

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda