Wijnspijsbijbel – INCLUSIEF BOEK! Zaterdag 9 december in Restaurant STAAL Haarlem

Zaterdagavond 9 december kunt u genieten van een viergangenmenu met bijpassende wijnen en een toelichting van maar liefst twee vinologen (Oda van Stekelenburg en Tekla van ’t Hull) en de redacteur van De wijn-spijsbijbel van Victoria Moore dat centraal staat tijdens deze culinaire avond die in samenwerking met Restaurant STAAL Haarlem​ wordt georganiseerd. Voor maar liefst €49,99 krijgt u een viergangendiner, vier proefglaasjes wijn én het boek De wijn-spijsbijbel! Eet en drinkt u mee? Reserveren kan nu via info@staalhaarlem.nl.

Aanvang: Zaterdag 9 december 18.30 uur
Locatie: Staal, Gedempte Oude Gracht 46 in Haarlem
Toegang: € 49,99 p.p. incl. viergangendiner, vier bijpassende proefglazen wijn en het boek De wijn-spijsbijbel t.w.v. € 34,99.

  

Meer nieuws

 • Jan Brokken over De rechtvaardigen in Maarn

  25 september 2018

  Op uitnodiging van Boekhandel Boek en Koek, de plaatselijke bibliotheek en verschillende leesclubs geeft Jan Brokken op zondagmiddag 9 december een lezing over zijn nieuwe boek De rechtvaardigen in Ma...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken over De rechtvaardigen in Gent (Be)

  24 september 2018

  Op uitnodiging van Boekhandel Limerick geeft Jan Brokken op donderdag 22 november een lezing over zijn nieuwe boek De rechtvaardigen in Gent. Jan Brokken signeert na afloop. Datum: 22 november ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda