Wijnspijsbijbel – INCLUSIEF BOEK! Zaterdag 9 december in Restaurant STAAL Haarlem

Zaterdagavond 9 december kunt u genieten van een viergangenmenu met bijpassende wijnen en een toelichting van maar liefst twee vinologen (Oda van Stekelenburg en Tekla van ’t Hull) en de redacteur van De wijn-spijsbijbel van Victoria Moore dat centraal staat tijdens deze culinaire avond die in samenwerking met Restaurant STAAL Haarlem​ wordt georganiseerd. Voor maar liefst €49,99 krijgt u een viergangendiner, vier proefglaasjes wijn én het boek De wijn-spijsbijbel! Eet en drinkt u mee? Reserveren kan nu via info@staalhaarlem.nl.

Aanvang: Zaterdag 9 december 18.30 uur
Locatie: Staal, Gedempte Oude Gracht 46 in Haarlem
Toegang: € 49,99 p.p. incl. viergangendiner, vier bijpassende proefglazen wijn en het boek De wijn-spijsbijbel t.w.v. € 34,99.

  

Meer nieuws

 • Floor Milikowski treedt op tijdens Cargo in Context

  21 juni 2018

  Donderdag 28 juni 19.30 uur Wie Verdient de Stad? Een lezing van planoloog, geograaf en onderzoeksjournalist Floor Milikowski, auteur van het recent verschenen boek Van Wie is de Stad? (2018, uitg. At...

  Lees het hele bericht
 • Sunday Seminar in het Stedelijk met Floor Milikowski

  21 juni 2018

  Op 24 juni is er in het Stedelijk Museum een Sunday Seminar waar Floor Milikowski een van de gastsprekers is. Het seminar werpt een kritische blik op de ontwikkeling van de openbare ruimte van Amsterd...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda