Wijnspijsbijbel – INCLUSIEF BOEK! Zaterdag 9 december in Restaurant STAAL Haarlem

Zaterdagavond 9 december kunt u genieten van een viergangenmenu met bijpassende wijnen en een toelichting van maar liefst twee vinologen (Oda van Stekelenburg en Tekla van ’t Hull) en de redacteur van De wijn-spijsbijbel van Victoria Moore dat centraal staat tijdens deze culinaire avond die in samenwerking met Restaurant STAAL Haarlem​ wordt georganiseerd. Voor maar liefst €49,99 krijgt u een viergangendiner, vier proefglaasjes wijn én het boek De wijn-spijsbijbel! Eet en drinkt u mee? Reserveren kan nu via info@staalhaarlem.nl.

Aanvang: Zaterdag 9 december 18.30 uur
Locatie: Staal, Gedempte Oude Gracht 46 in Haarlem
Toegang: € 49,99 p.p. incl. viergangendiner, vier bijpassende proefglazen wijn en het boek De wijn-spijsbijbel t.w.v. € 34,99.

  

Meer nieuws

 • Marja Vuijsje houdt in Woudkapel pleidooi voor zachtmoedig kosmopolitisme

  12 december 2017

  Bezinningssamenkomst in Woudkapel met Marja Vuijsje. Met live muziek. Datum: 11 februari 2018 Tijd: 10:30 - 11:30   Marja Vuijsje houdt een ‘Pleidooi voor een zachtmoedig kosmopoli...

  Lees het hele bericht
 • Een vertelling met de cello in de hoofdrol Lidy Blijdorp – cello, Jan Brokken – verteller

  12 december 2017

  Op zondag 4 november 2018 om 16.00 uur presenteren Lidy Blijdorp en Jan Brokken in GIGANT hun programma ‘De cello van Anner’. In deze cross-over van literatuur en muziek leest Jan Brokken essays v...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda