Elisabeth Lockhorn bij Savannah Bay over Andreas Burnier

Ter gelegenheid van het Midzomergracht Festival treedt Elisabeth Lockhorn, auteur van Andreas Burnier. Metselaar van de wereld, op 22 juni op in boekhandel Savannah Bay. Deze avond staat in het teken van het thema Uit de boekenKast. Het wordt een bijzondere avond waarin de grenzen tussen genres, identiteiten en generaties wegvallen.

Drie talentvolle en spraakmakende schrijfsters van nu gaan met elkaar in gesprek over hun eigen werk, en over dat van een illustere voorganger: Andreas Burnier.mWat kan Burnier nu nog betekenen voor de huidige generatie schrijvers? Hanna Bervoets, Maartje Wortel, Nina Polak en Elisabeth Lockhorn (biografe Andreas Burnier) zullen samen met het publiek hierop reflecteren.

Na afloop borrel, meet + greet met de auteurs en signeren in de bar. De entree is €12,50.

Meer nieuws

 • Lezing Adriaan van Dis bij De Skâns in Gorredijk

  24 mei 2017

  Adriaan van Dis geeft op woensdag 27 december 2017 van 20.30 - 22.30 uur een lezing in De Skâns in Gorredijk. De literaire avond zal gaan over zijn eigen werk met o.a. "Ik kom terug". Er is gelegenhe...

  Lees het hele bericht
 • Adriaan van Dis in De Nieuwe Bibliotheek (Almere)

  24 mei 2017

  Donderdag 21 september is Adriaan van Dis om 20.00 uur te zien in de Nieuwe Bibliotheek in Almere.

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda