Jan Brokken en Russische Koormuziek in Bergen op Zoom

Op zondagmiddag 29 oktober brengt het Bredaas kamerkoor Cappella ex Occasione o.l.v. Ruben de Grauw in de Sint Catharinakapel in Bergen op Zoom een Russisch programma, afgewisseld met verhalen van Jan Brokken.  Het kamerkoor Capella ex Occasione, dat uit 22 ervaren zangers bestaat, voert werken uit van Rachmaninov (delen uit de Vespers), Sjostakovitsj, Schnittke, Sviridov en Tsjaikofsky. Jan Brokken leest passages voor uit De gloed van Sint-Petersburg. Eerder bracht hij met Cappella ex Occasione een programma met Baltische muziek dat diepe indruk maakte. Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Quist. In de pauze signeert Jan Brokken zijn boeken.

datum: 29 oktober

aanvang: 16.30 uur

plaats: Sint Catharinakapel

Klaverstraat 35

4611 BW Bergen op Zoom

toegang: 15 euro

informatie&reserveren: mail@quistboeken.nl

NB: de ingang tot de Sint Catharinakapel bevindt zich aan de Klaverstraat tegenover huisnummer 35

Meer nieuws

 • Koos Dijksterhuis verzorgt lezing tijdens Regionale Vogeldag Noord-Holland

  21 februari 2018

  Zondag 13 mei verzorgt Koos Dijksterhuis naar aanleiding van zijn nieuwe boek Handboek voor natuurwandelingen een lezing in Spaarndam tijdens de Regionale Vogeldag van Noord-Holland. Meer informat...

  Lees het hele bericht
 • Koos Dijksterhuis verzorgt lezing  in bliotheek Westland

  21 februari 2018

  Woensdagavond 21 maart verzorgt Koos Dijksterhuis naar aanleiding van zijn nieuwe boek Handboek voor natuurwandelingen een lezing in bibliotheek Westland.

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda