Jan Brokken en Russische Koormuziek in Breda

Op zaterdag 28 oktober brengt het Bredaas kamerkoor Cappella ex Occasione o.l.v. Ruben de Grauw in de Johanneskerk in Breda een Russisch programma, afgewisseld met verhalen van Jan Brokken.  Het kamerkoor Capella ex Occasione, dat uit 22 ervaren zangers bestaat, voert werken uit van Rachmaninov (delen uit de Vespers), Sjostakovitsj, Schnittke, Sviridov en Tsjaikofsky. Jan Brokken leest passages voor uit De gloed van Sint-Petersburg. Eerder bracht hij met Cappella ex Occasione een programma met Baltische muziek dat diepe indruk maakte. In de pauze signeert Jan Brokken zijn boeken in de stand van De Vrije Boekhandel Breda.

Dit programma wordt herhaald op zondagmiddag 29 oktober in Bergen op Zoom (zie Agenda).

 

datum: 28 oktober

aanvang: 20.15

plaats: Johanneskerk,

Dreef 5,

4813 ED Breda (Princenhage)

informatie&reserveren: www.capellaexoccasione.nl

NB gezien de grote belangstelling vroegtijdig reserveren!

Meer nieuws

 • Koos Dijksterhuis verzorgt lezing tijdens Regionale Vogeldag Noord-Holland

  21 februari 2018

  Zondag 13 mei verzorgt Koos Dijksterhuis naar aanleiding van zijn nieuwe boek Handboek voor natuurwandelingen een lezing in Spaarndam tijdens de Regionale Vogeldag van Noord-Holland. Meer informat...

  Lees het hele bericht
 • Koos Dijksterhuis verzorgt lezing  in bliotheek Westland

  21 februari 2018

  Woensdagavond 21 maart verzorgt Koos Dijksterhuis naar aanleiding van zijn nieuwe boek Handboek voor natuurwandelingen een lezing in bibliotheek Westland.

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda