Jente Posthuma 3 oktober bij ‘wish you were here’ van Toneelgroep Amsterdam

In de programmaserie ‘wish you were here,’ opgezet door Toneelgroep Amsterdam, wordt er in een ontspannen sfeer in gegaan op auteurs en thema’s die in hun repertoire een prominente plek innemen. Hiermee plaatst Toneelgroep Amsterdam hun voorstellingen in een bredere culturele, maatschappelijke en politieke context.

In de voorstelling van maandag 3 oktober 2016 leveren psychiater Dirk de Wachter, documentairemaakster Menna Laura Meijer en schrijfster Jente Posthuma vanuit hun eigen expertise beschouwingen over uiteenlopende aspecten van vrijheid in relaties. Acteurs uit het ensemble van Toneelgroep Amsterdam lezen en spelen fragmenten uit o.a. De dingen die voorbij gaan en Husbands and wives. 

Ga voor meer informatie en de kaartverkoop naar www.tga.nl/voorstellingen/wish-you-were-here.

Meer nieuws

 • Levy, Bervoets en Deckwitz bij Geen Daden Maar Woorden Festival

  21 september 2017

  Het Geen Daden Maar Woorden Festival vindt plaats op 14 oktober 2017 en wordt een ontdekkingstocht langs literatuur, muziek en spoken word. Tijdens het festival staat jong talent in de spotlights. Ell...

  Lees het hele bericht
 • P.F. Thomése als verteller bij barokensemble PRJCT (Amsterdam)

  20 september 2017

  PRJCT Amsterdam is een nieuw barokensemble rondom countertenor Maarten Engeltjes. Het ensemble is een combinatie van een vaste kern van uitmuntende, recent afgestudeerde Nederlandse barokmusici en voo...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda