Jente Posthuma 3 oktober bij ‘wish you were here’ van Toneelgroep Amsterdam

In de programmaserie ‘wish you were here,’ opgezet door Toneelgroep Amsterdam, wordt er in een ontspannen sfeer in gegaan op auteurs en thema’s die in hun repertoire een prominente plek innemen. Hiermee plaatst Toneelgroep Amsterdam hun voorstellingen in een bredere culturele, maatschappelijke en politieke context.

In de voorstelling van maandag 3 oktober 2016 leveren psychiater Dirk de Wachter, documentairemaakster Menna Laura Meijer en schrijfster Jente Posthuma vanuit hun eigen expertise beschouwingen over uiteenlopende aspecten van vrijheid in relaties. Acteurs uit het ensemble van Toneelgroep Amsterdam lezen en spelen fragmenten uit o.a. De dingen die voorbij gaan en Husbands and wives. 

Ga voor meer informatie en de kaartverkoop naar www.tga.nl/voorstellingen/wish-you-were-here.

Meer nieuws

 • Tweede paasdag: Diet Groothuis geeft lezingen in Openluchtmuseum Arnhem

  22 maart 2018

  Op 2e paasdag, zondag 2 april, geeft Diet Groothuis drie korte lezingen over de grote voorjaarsschoonmaak in het Openluchtmuseum in Arnhem tijdens het Lente-evenement. Diet Groothuis is dichter, li...

  Lees het hele bericht
 • Broese Boekverkopers te Utrecht ontvangt Yaël Vinckx

  22 maart 2018

  Op zaterdag 21 april verzorgt Yaël Vinckx een optreden in Broese Boekverkopers naar aanleiding van haar recent verschenen boek Volgens Willem. Yaël Vinckx is schrijver, journalist en presentator...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda