Jente Posthuma 3 oktober bij ‘wish you were here’ van Toneelgroep Amsterdam

In de programmaserie ‘wish you were here,’ opgezet door Toneelgroep Amsterdam, wordt er in een ontspannen sfeer in gegaan op auteurs en thema’s die in hun repertoire een prominente plek innemen. Hiermee plaatst Toneelgroep Amsterdam hun voorstellingen in een bredere culturele, maatschappelijke en politieke context.

In de voorstelling van maandag 3 oktober 2016 leveren psychiater Dirk de Wachter, documentairemaakster Menna Laura Meijer en schrijfster Jente Posthuma vanuit hun eigen expertise beschouwingen over uiteenlopende aspecten van vrijheid in relaties. Acteurs uit het ensemble van Toneelgroep Amsterdam lezen en spelen fragmenten uit o.a. De dingen die voorbij gaan en Husbands and wives. 

Ga voor meer informatie en de kaartverkoop naar www.tga.nl/voorstellingen/wish-you-were-here.

Meer nieuws

 • Concertlezing Chopin rond de Evenaar in Wittem (L)

  6 december 2017

  Op uitnodiging van Cultuurfonds Wittem brengen Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) op vrijdag 13 april hun programma Chopin rond de Evenaar in de Kloosterbibliotheek in het Zuid-Limburgse Witt...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken over muziektheatervoorstelling Breaking the Silence in Theater Bellevue in Amsterdam

  5 december 2017

  In De Ontmoeting spreekt Sophie van Hoorn op donderdag 7 december met Jan Brokken na afloop van de muziektheatervoorstelling Breaking the Silence in de grote zaal van Theater Bellevue in Amsterdam. Br...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda