Jente Posthuma 3 oktober bij ‘wish you were here’ van Toneelgroep Amsterdam

In de programmaserie ‘wish you were here,’ opgezet door Toneelgroep Amsterdam, wordt er in een ontspannen sfeer in gegaan op auteurs en thema’s die in hun repertoire een prominente plek innemen. Hiermee plaatst Toneelgroep Amsterdam hun voorstellingen in een bredere culturele, maatschappelijke en politieke context.

In de voorstelling van maandag 3 oktober 2016 leveren psychiater Dirk de Wachter, documentairemaakster Menna Laura Meijer en schrijfster Jente Posthuma vanuit hun eigen expertise beschouwingen over uiteenlopende aspecten van vrijheid in relaties. Acteurs uit het ensemble van Toneelgroep Amsterdam lezen en spelen fragmenten uit o.a. De dingen die voorbij gaan en Husbands and wives. 

Ga voor meer informatie en de kaartverkoop naar www.tga.nl/voorstellingen/wish-you-were-here.

Meer nieuws

 • Micha Hamel te gast op festival De Parade in Den Haag

  22 juni 2017

  Zondag 9 juli is Micha Hamel te gast op het festival De Parade in Den Haag.  Hij praat hier over zijn favoriete boeken en zijn eigen bundel bij 'Boekentherapie'. Boekentherapie is een literair progra...

  Lees het hele bericht
 • Nieuw werk van Dimitri Verhulst op de 35ste Nacht van de Poëzie

  21 juni 2017

  Er zal veel nieuw werk te horen zijn op de 35ste Nacht van de Poëzie op zaterdag 16 september in Tivoli Vredenburg te Utrecht. Van Dimitri Verhulst verschijnt op 12 september, pal aan de vooravond ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda