Literaire talkshow: Schrijvers on Stage met Wanda Reisel

Op donderdag 18 januari vindt in Bibliotheek Stad een editie plaats van Schrijvers on Stage. Te gast zijn Kader Abdolah en Wanda Reisel.

In de literaire talkshow Schrijvers on Stage ontvangt presentator en gastheer Oscar Kocken vanavond de Iraans-Nederlandse schrijver Kader Abdolah. Naast Abdolah zal ook Wanda Reisel op het podium plaatsnemen om te praten over het boek Of heb ik het verzonnen? Een geestig en ontroerend portret van een levenslange vriendschap dat zij schreef samen met Herman Koch. Uiteraard zal de spectaculaire quiz en de live muziek ook nu niet ontbreken.

Meer informatie vindt u hier.

Meer nieuws

 • Maarten Asscher presenteert boek en neemt afscheid met symposium ‘Het woord is dood, leve het woord!’

  19 januari 2018

  Maarten Asscher neemt afscheid als directeur van Athenaeum Boekhandel. Ter gelegenheid daarvan vindt dit symposium plaats 'Het woord is dood, leve het woord!' Waar gaat het heen met het geschreven woo...

  Lees het hele bericht
 • Uitreiking Sjiek Literatuurprijs met genomineerde Wil Boesten

  18 januari 2018

  Op zondag 21 januari wordt tijdens het Festival Sjiek te Roermond te Sjiek Literatuurprijs uitgereikt. De prijs gaat naar een recente, Nederlandstalige roman waarin Limburg een rol speelt. Auteur Wil ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda