Literaire talkshow: Schrijvers on Stage met Wanda Reisel

Op donderdag 18 januari vindt in Bibliotheek Stad een editie plaats van Schrijvers on Stage. Te gast zijn Kader Abdolah en Wanda Reisel.

In de literaire talkshow Schrijvers on Stage ontvangt presentator en gastheer Oscar Kocken vanavond de Iraans-Nederlandse schrijver Kader Abdolah. Naast Abdolah zal ook Wanda Reisel op het podium plaatsnemen om te praten over het boek Of heb ik het verzonnen? Een geestig en ontroerend portret van een levenslange vriendschap dat zij schreef samen met Herman Koch. Uiteraard zal de spectaculaire quiz en de live muziek ook nu niet ontbreken.

Meer informatie vindt u hier.

Meer nieuws

 • Concertlezing Jan Brokken in Haarlem

  12 december 2018

  Op uitnodiging van de Bibliotheek Haarlem Centrum en in samenwerking met Boekhandel H. de Vries geeft Jan Brokken op zaterdag 16 maart de concertlezing De weg naar de vrijheid met het Berlage Saxofoon...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken over De rechtvaardigen in Doesburg

  12 december 2018

  Op uitnodiging van het Cultureel Centrum Gasthuiskerk geeft Jan Brokken op zaterdagavond 23 maart  een lezing over zijn nieuwe boek De rechtvaardigen in Doesburg. Jan Brokken signeert in de pauze....

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda