Literaire talkshow: Schrijvers on Stage met Wanda Reisel

Op donderdag 18 januari vindt in Bibliotheek Stad een editie plaats van Schrijvers on Stage. Te gast zijn Kader Abdolah en Wanda Reisel.

In de literaire talkshow Schrijvers on Stage ontvangt presentator en gastheer Oscar Kocken vanavond de Iraans-Nederlandse schrijver Kader Abdolah. Naast Abdolah zal ook Wanda Reisel op het podium plaatsnemen om te praten over het boek Of heb ik het verzonnen? Een geestig en ontroerend portret van een levenslange vriendschap dat zij schreef samen met Herman Koch. Uiteraard zal de spectaculaire quiz en de live muziek ook nu niet ontbreken.

Meer informatie vindt u hier.

Meer nieuws

 • Neem een loopje met Arita Baaijens in Rotterdam

  18 juni 2018

  Op zondag 1 juli om 14:00 geeft niemand minder dan Arita Baaijens een rondleiding door de solotentoonstelling Solid, Liquid, Vapour van Esther Kokmeijer bij TENT Rotterdam. Arita is bioloog, schrijver...

  Lees het hele bericht
 • Hella en Freek de Jonge op bezoek bij Waanders in de Broeren

  18 juni 2018

  Op 14 juli is Hella de Jonge, samen met haar man Freek, te gast bij Waanders in de Broeren te Zwolle. Daar zullen zij in gesprek gaan over Hella’s boek Hartschade, dat afgelopen april verscheen. ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda