Literaire talkshow: Schrijvers on Stage met Wanda Reisel

Op donderdag 18 januari vindt in Bibliotheek Stad een editie plaats van Schrijvers on Stage. Te gast zijn Kader Abdolah en Wanda Reisel.

In de literaire talkshow Schrijvers on Stage ontvangt presentator en gastheer Oscar Kocken vanavond de Iraans-Nederlandse schrijver Kader Abdolah. Naast Abdolah zal ook Wanda Reisel op het podium plaatsnemen om te praten over het boek Of heb ik het verzonnen? Een geestig en ontroerend portret van een levenslange vriendschap dat zij schreef samen met Herman Koch. Uiteraard zal de spectaculaire quiz en de live muziek ook nu niet ontbreken.

Meer informatie vindt u hier.

Meer nieuws

 • Tweede paasdag: Diet Groothuis geeft lezingen in Openluchtmuseum Arnhem

  22 maart 2018

  Op 2e paasdag, zondag 2 april, geeft Diet Groothuis drie korte lezingen over de grote voorjaarsschoonmaak in het Openluchtmuseum in Arnhem tijdens het Lente-evenement. Diet Groothuis is dichter, li...

  Lees het hele bericht
 • Broese Boekverkopers te Utrecht ontvangt Yaël Vinckx

  22 maart 2018

  Op zaterdag 21 april verzorgt Yaël Vinckx een optreden in Broese Boekverkopers naar aanleiding van haar recent verschenen boek Volgens Willem. Yaël Vinckx is schrijver, journalist en presentator...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda