Literaire talkshow: Schrijvers on Stage met Wanda Reisel

Op donderdag 18 januari vindt in Bibliotheek Stad een editie plaats van Schrijvers on Stage. Te gast zijn Kader Abdolah en Wanda Reisel.

In de literaire talkshow Schrijvers on Stage ontvangt presentator en gastheer Oscar Kocken vanavond de Iraans-Nederlandse schrijver Kader Abdolah. Naast Abdolah zal ook Wanda Reisel op het podium plaatsnemen om te praten over het boek Of heb ik het verzonnen? Een geestig en ontroerend portret van een levenslange vriendschap dat zij schreef samen met Herman Koch. Uiteraard zal de spectaculaire quiz en de live muziek ook nu niet ontbreken.

Meer informatie vindt u hier.

Meer nieuws

 • Jan Brokken geeft voor Zin-lezers lezing in Amsterdam

  26 september 2018

  Jan Brokken geeft speciaal voor Zin-lezers op 30 oktober een lezing over zijn boek De rechtvaardigen. WAAR: Uitgeverij Atlas Contact, Prinsengracht 911, Amsterdam PROGRAMMA: inloop vanaf 15 uur, s...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken over De rechtvaardigen in Maarn

  25 september 2018

  Op uitnodiging van Boekhandel Boek en Koek, de plaatselijke bibliotheek en verschillende leesclubs geeft Jan Brokken op zondagmiddag 9 december een lezing over zijn nieuwe boek De rechtvaardigen in Ma...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda