Publiekslezing Dave Goulson in Artis op 8 juni 2017

 

’s Werelds populairste bijenprofessor Dave Goulson geeft een exclusieve lezing in ARTIS over zijn nieuwe boek: De vlucht van de hommel.

Dave Goulson is gespecialiseerd in de hommel. Zijn reizen voeren hem van de ongerepte wildernis van de Britse Salisbury Plains tot Patagonië, Californië en Ecuador. Zijn kennis, humor en diepe liefde voor de natuur zijn aanstekelijk.

Goulson onthult de geheime verblijfplaatsen van hommels, die zich vaak vlak onder onze neus bevinden. Of juist op plekken waar we ze totaal niet verwachten, zoals op verlaten industrieterreinen of motorcircuits. Tegenwoordig zijn dit de plekken waar hommels het best gedijen; zonder de aanwezigheid, bemoeienis of het ingrijpen van de mens.

Kaarten zijn hier te koop en kosten €15,- inclusief twee consumpties. Artis-leden betalen €7,5.
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Artis, Amsterdam

Meer nieuws

 • Lezing Adriaan van Dis bij De Skâns in Gorredijk

  24 mei 2017

  Adriaan van Dis geeft op woensdag 27 december 2017 van 20.30 - 22.30 uur een lezing in De Skâns in Gorredijk. De literaire avond zal gaan over zijn eigen werk met o.a. "Ik kom terug". Er is gelegenhe...

  Lees het hele bericht
 • Adriaan van Dis in De Nieuwe Bibliotheek (Almere)

  24 mei 2017

  Donderdag 21 september is Adriaan van Dis om 20.00 uur te zien in de Nieuwe Bibliotheek in Almere.

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda